Haberler

'Yaşayan Ölüsün' Dediler, Geçirdiği Operasyonla Hayata Tutundu

Güncelleme:

İstanbul'da gittiği doktorlardan 'Sen ölüsün' cevabını alan vatandaş, bir umutla geldiği Elazığ'da geçirdiği operasyonla tekrar hayata tutundu.

İstanbul'da gittiği hastanelerde 'Sen ölüsün' cevabını alan vatandaş, Elazığ'da geçirdiği operasyon sonrası hayata tekrar tutunmayı başardı.

10 FARKLI HASTANEYE GİTTİ

İstanbul'da oturan 3 çocuk babası Mehmet Ocak, 5 yıl önce kalp rahatsızlığı ortaya çıktı. Kalbine giden 3 damarın tıkalı olduğu ortaya çıkan Ocak, 10 farklı hastanede bir çok doktora giderek çözüm aradı. Gittiği doktorlardan 'Sen ölüsün' cevabı alan Ocak, umutsuzluğa kapıldı. 5 yıl boyunca çektiği rahatsızlık nedeniyle uyku problemleri yaşayan, yürümekte zorlanan ve nefes darlığı çeken Ocak'ın, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların ameliyatını yapabileceğini duyması üzerine hayatı değişti.

ELAZIĞ'DA MÜJDELİ HABERİ ALDI

Doç. Dr. Mustafa Necati Dağlı'ya ulaşan 55 yaşındaki hasta, sağlık sorununu anlattı. Daha sonra hastayı Elazığ'a davet eden Doç. Dr. Dağlı, gerekli tetkikleri yaptıktan sonra Ocak'ı 2 saat süren bir operasyonla yüzde 100 tıkalı olan 2 damarını açmayı başardı. 1 ay sonra diğer damarı da açılacak olan Ocak, ilk defa 2 gün üste üste rahat uyuduğunu söyledi.

"SEN ÖLÜSÜN DEDİLER"

20 yıldır İstanbul'da yaşadığını belirten 3 çocuk babası Mehmet Ocak'ta, 5 sene önce kalp rahatsızlığına yakalandım ve kalp yetmezliği çıktı. İstanbul'da gitmediği hastane kalmadığını kaydeden Ocak, "Doktorlar bana 'Sen ölüsün' dedi. Elazığ'daki doktorları eşim duymuş. Hastanenin telefonuna ulaşıp Necati hocamla görüştüm, beni arayacağını söyledi. 3 gün sonra aradı gel ben senin kalp damarlarını açayım dedi. Ben umutlu değildim, hocam gerçek mi söylüyorsun dedim, hocamda gerçek söylüyorum ki aradım seni dedi. Dünyalar benim oldu. Geldim hocamla görüştüm 2 sefer anjiyoya soktu. Damarlarımı açtı. Şimdi bir tek damarım kaldı, onu da 1 ay sonra açacak. 5 senedir ilk defa 2 gün uyuyabildim. Sabahlara kadar Allah'a canımı al diyordum. Şimdi çok iyiyim, kalkıp geziyorum, yorulmuyorum. Bana ikinci hayatı bahşettiler" dedi.

"HASTAMIZI YARIN TABURCU EDECEĞİZ"

Operasyonu gerçekleştiren Doç. Dr. Mustafa Necati Dağlı ise, "Beni İstanbul'dan bir hasta aradı. İstanbul'daki tüm doktorlara gitmiş, oradaki doktorların, girişimsel tedavi yapamayacağı söylenmiş. Hastamız bana ulaştıktan sonra Elazığ'a davet ettik. Yaptığımız incelemelerde 2 damarının yüzde yüz, 1 damarının ise yüzde 99 tıkalı olduğunu tespit ettik. Kalp fonksiyonlarını değerlendirdiğimde düşük olduğunu gördük. Kalp yetmezliği tedavisi uyguladıktan sonra girişimsel tedavi için katader laboratuvarımıza aldık. Burada tüm tıkanıklarını açtıktan sonra hastada belirli bir rahatlama oldu. Bir haftadır bizde yatan hastamızı yarın taburcu edeceğiz. Ağrıları azaldı, yürüme mesafesi arttı ve durumu gayet iyi" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırat Üniversitesi Mustafa Necati İstanbul Elazığ Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (10)

talebe:

elazığda çok iyi doktorlar ama ama halkı malesef asimile olmuştur ve kürt soyundan geldiklerini bilmiyorlar. inş yakın zamanda elazığ belediyesini de hdp alacak ve elazığı daha bi geliştirecektir. dayımıza da acil şifalar diliyoruz.

14
31
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

gün gelecek elazığdaki canlarımız. . kürtlüğünün farkına varacak göçmen gakkoşlar ise yolalacak. . . hewal. . . . . göçmenler hakletiği gibi daima göç edip gidecekler yerleri yurtları olmaynlara göçmen deriz biz. . . YÜCE ALLAHA EMANETOL HEWAL. . . ÖZ ELAZIĞLIYIM. . .

yanıt0
yanıt0
osman:

O iyi doktorlar Kürtmü Türkmü

yanıt0
yanıt0
harputlu:

haddini bil ulan talebe elazığ halkı vatan hahini değildir. elazığı güney doğu illeri ile karıştırtırma. elazığ yıllardır mhp nin kalesi idi elazığda hiç bir zaman sol parti kazanmamıştır helehele pkk partisi hiç bir zaman kazanamaz elazığdada barınamazlar. elazığ halkı vatanseverdir . bende kürdüm ama sütü elzığın kürtlerindeyim. ona göre

yanıt0
yanıt0
adanalı:

allah dayıma da tüm çalışanlarada acil şifalar versin. .

32
1
yanıtYanıtla
Helal sana doktorum:

Elazığ sağlık yönüyle çoğu büyükşehir illerini geride bırakmıştır ve buda en büyük kanıtı !

25
7
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ DERSİMLİ:

KRAL DOKTORDUR NECATİ HOCA!!!

27
5
yanıtYanıtla
HARPUTLU:

elazığı hakkkında yorum yaparken dikkatli olun elazığ bir güney doğu ili değildir , elazığ halkı vatanseverdir elazığda vatan hahniide çıkmaz . elazığ yılardır MHP VEYA SAĞ PARTİLERİN KALESİDİR. ÖYLE başka illerde gelipte elazığa yerleşen pkk yandaşları haddinizi bilin oturun oturduğunuz yerde o heval kelimesinide elazığlılar iyade etmesinide iyi bilir. anlayan anlar

16
9
yanıtYanıtla
Tolga Elazığ:

Fırat Üniversitesi hastanesinin kalitesi ortadadır. Malesef bunun tanıtımını yapamıyoruz.

19
5
yanıtYanıtla
sami:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınas

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title