Haberler

Yalova Belediyesi AK Parti'ye Emanet

Güncelleme:

Yalova Belediye Başkan Vekili Halit Güleç, koltuğunu AK Partili Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclisi 1'inci Başkan Vekili Ömer Aslan'a devretti.

Yalova Belediye Başkan Vekili Halit Güleç, belediye başkanlığı koltuğunu 1 Haziran seçimlerine kadar AK Partili Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclisi 1'inci Başkan Vekili Ömer Aslan'a devretti.

YSK'nın Yalova'da seçimi iptal ettiğini duyurması üzerine belediye başkanlığı makamına kimin vekalet edeceği konusu gündeme gelmişti. Bir süreden beri bu makama CHP'li meclis üyesi Halit Güleç vekalet ediyordu. Güleç dün makamını AK Partili Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclisi 1'inci Başkan Vekili Ömer Aslan'a bıraktı. Aslan'ın koltuğa oturmasının ardından ilk ziyaret ise AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal'dan geldi. Ömer Aslan'a görevinde başarılar dileyen Öztabak ve Koçal, Ankara dönüşü açıklamalarda bulundu.

NÖBET DEĞİŞİMİ

AK Parti Yalova İl Başkanlığına getirilmesini, "nöbet değişimi" olarak niteleyen Öztabak, "Bu bir nöbet değişimi. Mustafa başkan nöbetini bitirip bayrağı bize devretti. Önümüzde çok önemli bir süreç var. Yeni bir sinerji ile ilk seçimden başarı ile çıkacağız. Belediye başkanımızı koltuğuna oturtup hemen Cumhurbaşkanlığı seçimine çalışmaya başlayacağız. Tüm teşkilatımız ve meclis üyelerimizle tam bir AK Parti ruhu ile hareket edip bu süreci alnımızın akıyla geçireceğiz" dedi.

"BAŞBAKANIMIZ YALOVA'YA GELDİĞİNDE AÇIKLAYACAK"

Öte yandan Yalova Belediye Başkan Adayı Yakup Koçal ise, "Seçime yönelik yoğun bir hazırlığımız var. Sayın Başbakanımızla da görüştüğümüzde Yalova'ya çok önemli müjdelerle vereceğini söyledi. Bu seçim Yalova açısından tam bir kazanımlar seçimi olacak. Başbakanımız Yalova'ya geldiğinde açıklayacak. Ben 1 Haziran seçimlerini Yalova'nın menfaatleri doğrultusunda kazanacağımıza inanıyorum. Eksiklerimizi gördük. Bu eksiklerimizi de tamamladık. Yalova'nın 20-25 yılının yok olmasını hak etmediğini düşünüyorum. Onun için de Yalova Belediyesi'ni kazanıp burayı modern ve sürdürülebilir kalkınmaya sahip bir şehre dönüştüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yakup Koçal Ömer Aslan Ak Parti Yalova Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (5)

alper güvenagueven@gmx.de:

Akepe Yalova da yerle bir olacakkkkkkk. Sizi gidi Yalova kavurmacıları siziiiiiiiiiii

39
15
yanıtYanıtla
YALOVA'LI VATANDAŞinfo@yahoo.com:

KOÇAK GEÇEN DÖNEM AEMOKRAT PARTİSİ BAYRAĞI ALTINDA YALOVA'LIKARIN OYUNU ALDIN VE BAŞKAN SEÇİLDİN. DAHA SONRA NE YAPTIN SANA OY VERENLERİN HAKKINI YİYEREK AKP YE GEÇTİN. ŞEREFLİ BİR ADAMMISIN SEN. KALKMIŞIN BİRDE YALOVA'NIN GELECEĞİNDEN BAHSEDİYORSUN. YUHLAR OLSUN SANA. YALOVA ' YI REZİL ETTİN DEVAMINI GETİRMEK İÇİŞN HERŞEYİ SATARSIN SEN.

21
6
yanıtYanıtla
SEDATber-kant12@hotmail.com:

YUSUF BEYİ AZ ÇOK TANIRIM.TANIDIĞIM KADARIYLADA MUHAFAZAKARAHLAKLI BİR İNSANDIR.ŞİMDİ KALKIP YALOVADA GÖZ GÖRE GÖRE KOÇALI BŞK YAPABİLMEK İÇİN TÜM GAYRETİNLE ÇALIŞACAK.YUSUF BEY ELİNİ VİCDANINA KOY VE KARARINI VER.BU KADAR ŞAİBELİ BİRİNİ KESİNLİKLE YÜCELTİP TE BİZLERDEN OY İSTEME.BİZ ZATEN ARTIK YOKUZ DAKENDİNİ BİTİRME DİYE ÇAĞRIMIZ.BAŞBAKAN İSTEDİ DİYE BİRŞEY YOK.YÜCE RABBİM BU KONUDA NE DER BEN NASIL HESAAP VERİRİMÖNCE ONU HATIRLAMANI İSTEDİM.KARAR SENİN.AMA İŞİN SONUNDA BİZDE SİZİNLE İLGİLİ KARARIMIZI VERİCEZ.

4
2
yanıtYanıtla
YİĞİDOvyslrc@hotmail.com:

AKP işin başındaysa bu arada belediye ARŞİVİnde bahar temizliği (!) yapılır artık !?!

3
0
yanıtYanıtla
ramazanramazanyildirim33@hotmail.com:

al takke ver külah,alevere dalevera,işleri bu.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title