Haberler

Ünlü profesör Karataş, canlı yayındaki zina sorusuyla neye uğradığını şaşırdı: Evli kadın arkadaşım, başkasıyla birlikte

Güncelleme:

Ünlü profesör Mustafa Karataş, canlı yayında kendisine yöneltilen "Evli arkadaşım kocasını başka bir adamla aldatıyor. Günahı nedir?" şeklindeki soruyu duyunca önce anlamakta zorlandı. Daha sonra durumu toparlayan Karataş, izleyiciye yanıt verdi.

Sohbetleri geniş bir kesim tarafından takip edilen ünlü profesör Mustafa Karataş'ın son programına, bir izleyici tarafından yöneltilen soru damga vurdu.

"EVLİ AMA BAŞKA BİR ADAMLA BİRLİKTE"

Kanal 7 ekranlarındaki programda yayına bağlanan kadın ismini vermek istemedi ve Prof. Dr. Mustafa Karataş'a "Benim arkadaşım şu an evli resmi olarak ve başka bir adamla birlikteliği var. Ve o adamın da iki tane öksüz çocuğu var. Ne kadar günahı var hocam bu arkadaşımın?" diye sordu.

Ünlü profesör Mustafa Karataş, canlı yayındaki zina sorusuyla neye uğradığını şaşırdı

"EŞİNDEN AYRILIP DİĞERİYLE EVLENMELİ"

Karataş soruyu ilk başta anlamayarak "Adamın çocuğunun olup olmaması... Bir dakika anlamadım" dedi sonra ise devam etti: "Buna doğrudan zina denir. Diğer taraftan çocukların da rızkını yediriyor nereden baksan ele alınacak gibi değil pislik. Ne iğrenç bir yola girmiş kadın da erkek da büyük günah işliyor. Eşinden ayrılıp diğeriyle evlenmeli. Boşanmadan olmaz sürekli zina işliyor."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Karataş Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

500

Yorumlar (48)

bekir yapici:

zina artik sadece kuranda yazan ve yasaklanan bir emir olarak kaldi gecmiste bizim kanunlarimiza görede suc sayilirken dindar olduklarini iddia edenlerin ikdidarinda suc olmaktan cikarildi bu karar ve tv kanallarinin magazin haberlerinin ekonominin yardimiylada ülkede zina adeta mesru oldu en ufak köylere kadar yayildi.

1469
411
yanıtYanıtla
Blackened:

İşi bir şekilde siyasete bulamissin bekir edendi de zinanın suç olmaktan çıkarıldığı falan yok kendini hukukcu sanmakla kalmayıp ekonomi vasitasiyla diyerek sosyolog da olmuşsun aferin sana! Yurt dışında sana epey diploma vermişler :)

yanıt459
yanıt671
Ercan Ercan:

Yuh sana siyasi çıkar peşindesin. Yazılar olsun. Gerçekleri gör o zaman bu ülke laik değil mi? Laiklik te bu birliktelikler laikliğe göre suç değil. Hadi diyebiliyormusun sıkıntı sistem de diye?

yanıt610
yanıt1098
Efe Yüksel:

Ercan Ercan Evet sistem değişmeli var mı başka sorunuz ?

yanıt6
yanıt1
İda Fuar:

Bekir sen ne yalancı eyyamcı birisin. Yaptığın hem gıybet hem yalan hem provakasyon, Türkiye de zina suç ve cezası da var iyi oku öğren ondan sonra kişilere dil uzat

yanıt15
yanıt17
Ahmet çevik:

Zina suç olmaz zaten saçmalık Mustafa hoca da kafasına göre yorum yapıp insanları yanıltıyor.

39
377
yanıtYanıtla
Ali Ceylan:

Allah suc diyor sen neyin kafasindasin 7buyuk gunahtan biri sucu recm dir evliyse olumdur

yanıt305
yanıt54
Hataylı Kürşat:

Hangi dine göre yorum yapıyorsun, bütün dinler yasak suç derken sen hangi findensin

yanıt8
yanıt0
Şerafettin NAVRUZ:

Zina suç değil mi Ama doğru bizim kanunlarda suç değil ama Şeriat kanununda suç e İslam'da çok büyük günah öbür tarafta görür o

yanıt2
yanıt0
Mesan Oymen:

Mustafa karataş'ın e dediğinin bir hükmü yoktur! Allah c.c nun Bu hususdaki hükmü ne demek boşanıp diğeri ile evlensin öyle şey mi olur... Seriat hükmüne göre cezası recm dir. Ilıman islamcı mustafa karataş bunu neden söylemiyorsun

289
85
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title