Haberler

Uniact Studio Kapılarını Açtı

Güncelleme:

Profesyonel oyuncu kadrosuyla kaliteli eğitime imza atan Uniact Studio oyuncu olmak isteyenleri derslere bekliyor!

Yetenek doğuştan gelir, eğitim ile şekillenir. Uniact Studio oyunculuk okulu yeteneklerini şekillendirmek isteyenler için oyunculuk okulunun açılışını gerçekleştirdi.

Serra Yılmaz, Derya Alabora, Zeynep Eronat, Nursel Köse, Tunca Aydoğan, Celal Kadri Kınoğlu, Gökçer Genç, Ergün Demir, Zeynep Aydemir, İrfan Atasoy, Alp Köksal ve Sinem Soner gibi birbirinden yetenekli sanatçıların gönül verdiği Uniact Studio hem oyuncu yetiştiriyor hem de kültürlerarası bir köprü olma işlevini de üstleniyor.

Uniact Studio'da oyunculuk okulu kapsamında verilen 126 saatlik program, öncelikle komple bir sanatçı olma algı ve düşünce yapısının öğrenciye nakledilmesini amaçlıyor. Programda; oyunculuğun temel kuram ve tekniklerinden yola çıkılarak kişiye bedenini, sesini ve yeteneğini keşfetme, kendini geliştirerek bir oyuncu kimliği oluşturma perspektifi sağlanmaktadır. Dünyanın kabul ettiği farklı oyunculuk ekollerinin sahnede uygulandığı derslere ek olarak; diyafram ve sesin doğru kullanımı, konuşmanın etkin ve boyutlu hale getirilmesi, şarkı söyleme teknikleri, beden kullanımı ve dans, tiyatro odaklı sanat tarihi gibi dersler veriliyor. Alanında uzman eğitmenlerin yürüteceği program; sahne, diksiyon, şan, dans-hareket ve sanat tarihi derslerini içermekte olup 3 ayda tamamlanmaktadır.

Uniact Studio ünlü oyuncular eşliğinde sizi sahneye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeynep Eronat Derya Alabora Serra Yılmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title