Haberler

Uçak kazasından yaralı kurutulan antrenör Bilgiç: Herkes panik halindeydi

İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iniş sırasında pistten çıkıp 3 parçaya ayrılan yolcu uçağından hafif yaralı kurtulan İzmirli Doğuş Bilgiç (24), korku dolu anları anlattı.

İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iniş sırasında pistten çıkıp 3 parçaya ayrılan yolcu uçağından hafif yaralı kurtulan İzmirli Doğuş Bilgiç (24), korku dolu anları anlattı. İzmir Tofaş Basketbol Kulübü'nde basketbol antrenörlüğü yapan Bilgiç, "Uçak piste indikten sonra yerde hızla yoluna devam etti. Kısa süre sonra şiddetli bir şekilde sarsılıp aşağı doğru düştü. Ben kanatların arkasında oturuyordum ve uçağın gövdesi tam benim oturduğum bölümden yarıldı. Uçaktan çıkan herkes panik halindeydi" dedi.

İzmir- İstanbul seferini yapan özel bir havayollarına ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, saat 18.30'ta Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na indikten sonra duramayarak pistten çıktı. 50 metre kadar sürüklenen uçak 30-40 metreden toprak zemine düştü. Uçak burun ve kuyruğa yakın kısımlarından kırılarak 3'e bölündü. Kazada, 2 bebek, 175 yolcu ve 6 mürettebatın bulunduğu uçakta, 3 kişi yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan yolculardan İzmir Tofaş Basketbol Kulübü'nde basketbol antrenörlüğü yapan Doğuş Bilgiç, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Uçakta, 25C numaralı koltukta oturduğunu belirten Bilgiç, şöyle konuştu:

"Uçaktan çıkan herkes panik halindeydi. Uçağın alev alıp patlamasından korkup biraz uzaklaşmaya çalıştık. Ancak daha sonra herkes birbirine yardım etti. Ben ayağımdan hafif yaralandım. Ayağında kırık olan bir yolcunun ve başka bir yolcunun ambulansa ulaşmasına yardım ettim. Ardından benimle birlikte daha hafif yaraları olanlar otobüsle terminal kısmına geçerek hastaneye götürüldük. Hastanede kalmadan akşam saatlerinde taburcu oldum. Telefonum ve eşyalarım kaza yapan uçakta kaldığı için birçok yakınım beni arayıp ulaşamayınca endişelenmiş" dedi.

Bilgiç, "Çok ciddi bir olayı çok şükür ucuz atlattım. Yaşadıklarım hayal gibi geliyor. Beni arayıp merak eden herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabiha Gökçen İstanbul Doğuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title