Haberler

Twitter'da, Türkiye ve Dünya Gündeminde Çok Kısa Sürede Yerini Aldı

Güncelleme:

Ntc Medya'nın sevilen dizisi "Kaçak Gelinler" yeni kanalında ki ilk bölümünü Elite World İstanbul Otel'de tüm oyuncu kadrosu ve dizi ekibiyle birlikte izledi.

Yayın öncesi oyuncu ekibi, Romina'nın sunumuyla internet üzerinden canlı yayınla hayranlarıyla buluşarak heyecanlarını paylaştılar. Gecenin sonunda tüm oyuncular ve teknik ekip dizinin şarkılarını söyleyerek, alkış ve tebriklerle birbirine sarıldılar.

Büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede fenomen olan, heyecan ve ritmini düşürmeyen dizi "Kaçak Gelinler" dolu dolu hikayeleri, dostlukları, hüzünleri ve enerjisiyle her Çarşamba 20.00'da Tv 8 ekranlarında...

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu'nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

kaçak gelinler istanbul türkiye twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title