Haberler

TÜYAP Diyarbakır Kitap Fuarı 18-23 Mayıs Tarihlerinde Kitapseverlerle

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği tarafından düzenlenen Diyarbakır Kitap Fuarı, 18-23 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor.

Yolculuk dergisinin de "Anadolu'da Tarihe, Kültüre, Doğaya, İnsana Yolculuk" isimli ikinci gezici fotoğraf sergisi ve aynı isimli kitabıyla katıldığı fuarda, derginin yeni sayıları da okuyuculara ücretsiz olarak dağıtılacak.

110 yayınevi ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek fuarda; konferans, söyleşi, panel, şiir dinletisi gibi toplam 40 etkinlik yer alıyor. Fuarda ayrıca Mıgırdiç Margosyan, Doğan Hızlan, Füruzan, Ahmet Telli, Altan Öymen, Zeynep Oral, Baskın Oran, Ahmet İnsel, Ömer Laçiner, Fırat Ceveri, Oya Baydar, Muhsin Kızılkaya, Şeyhmus Diken, Özcan Karabulut, Adnan Binyazar, Ömer Türkeş, Hicri İzgören, Kemal Varol, Selim Temo, Şükrü Erbaş, Sezai Sarıoğlu, Sennur Sezer gibi önemli yazar, şair ve bilim insanlarının okuyucularla buluştuğu imza günleri de düzenleniyor.

Girişin ücretsiz olduğu fuar, 18-22 Mayıs tarihleri arasında 10:30-19:30 saatlerinde, kapanış günü olan 23 Mayıs tarihinde ise 10:30-19:00 saatlerinde ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title