Haberler

Minik Eylül Cinayetine AK Parti'den Sert Açıklama: Sıfır Tolerans Gösterilecek

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin açıklamada bulundu. Çalık, net ifadelerle olayla ilgili sıfır tolerans gösterileceğini ifade etti.

Tüm Türkiye'yi kahreden vahşet ile ilgili AK Parti'den açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin, "Sıfır tolerans gösterilecek. Asla bunlarla ilgili olarak da ceza indirimi söz konusu olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

ELEKTRİK DİREĞİNİN DİBİNDE GÖMÜLÜ BULUNDU

Ankara Polatlı'da 22 Haziran'da kaybolan ve bir haftadır her yerde aranan küçük Eylül'den kara haber geldi. Küçük Eylül'ün cesedi Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. Küçük kızın cenazesi, otopsi için dün gece Ankara Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cenaze, otopsinin tamamlanmasının ardından Eylül'ün evinin bulunduğu Uzunbeyli Mahallesi'ne götürülecek.Küçük kızın cenazesi, yarın Uzunbeyli Mahallesi Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

"TÜYLER ÜRPERTİCİ BİR VAKA"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedenine ulaşıldığını hatırlattı.

Öncellikle küçük kızın ailesi ve Türk milletine başsağlığı dileyen Çalık, seçimden önce cinsel istismarla ilgili çok önemli düzenlemeler yaptıklarını belirtti. Çalık, bu düzenlemelerin çok ciddi yaptırımlar içerdiğini aktararak "Buna rağmen Eylül'le ilgili yaşadığımız vaka, tüyler ürpertici bir vaka. İnşallah bununla ilgili yasal düzenleme bütün hassasiyetiyle devam edecek ve yerini bulacaktır" diye konuştu.

MİNİK LEYLA'YI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ağrı'da bayram ziyareti için ailesiyle gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mutlaka bulunacak. Kaçırıldıysa kaçıranlar ya da Allah muhafaza başka bir şey yaşandıysa onlarla ilgili en ağır cezai müeyyide uygulanacaktır. Sıfır tolerans gösterilecek. Asla bunlarla ilgili olarak da ceza indirimi söz konusu olmayacaktır. AK Parti olarak da bunlarla ilgili mücadeleyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Canlıların hiçbirinde şiddet olmasın. Çocuklarımız bizim en korunaklı olması yerde, evinde, bahçesinde, köyünde olması gerekirken onlara saldıranları şiddetle kınıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Öznur Çalık Ak Parti Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

ALİ:

İDAM GELSİN.

6
0
yanıtYanıtla
eren:

Sıfır toleransmış. İdam nerde idam? O çocukların katledilmesinde siz yöneticilerinde payı var.

5
0
yanıtYanıtla
mirza:

mide bulandırıyorsunuz açıklamalarınız samimi değil siz samimi değilsiniz tölerans gösterilmiyecekmiş birde göster ceza indirimide ver, verin ailesine aile kendi adaletini uygulasın halk kendi adalaetini uygulasın içerde beslemenın anlamı yok

5
0
yanıtYanıtla
yavuz gülme:

iki tane ağaç kesildi diye iç savaş çıkarmak istiyen vatan hainleri bu fidan için ne yapacak merak ediyorum böyle şerefsizleri bir gün deyil hergün öldürmek lazın

5
0
yanıtYanıtla
Ayle:

Ceza indirimi yapın bide isterseniz. Bu adamı halka verin cezayı onlar kessin. Halkın temsilcisi olan bu parti hala neden idamı gündeme getirmiyor. Nie bu kadar tpkisizsiniz ey insanlar.

4
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Allah belanı versin nasıl kıydın o güzelim yavruya Vijdan sız ?? sayın degerli Cumhurbaşkanımız lütfen asalım bunları

4
0
yanıtYanıtla
Hure:

Yeter artık yeter idam elektirkli sandalye ne varsa gelsin artıkk ahlak çöküntüsü bitsin artık özümüze dönelim artık

4
0
yanıtYanıtla
zeytin:

idam cezası gelsin ve herkes bu yasayı onaylasın

3
0
yanıtYanıtla
Bitlis deresinden:

Onu millete teslim ediniz inanki 80 milyon memnun olacak gereken cezayı verir.

2
0
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Hüçre güneş Görmesin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title