Haberler

Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği'nin İran Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Toplantı salonundan detay planlar- Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci ile röportaj Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen, çelik sektöründeki Türk ve İranlı şirket temsilcilerinin karşılıklı işbirlikleri ve yatırım fırsatlarını değerlendirdikleri ikili görüşmeler, başkent Tahran'daki Azadi Oteli Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Toplantı salonundan detay planlar- Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci ile röportaj Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen, çelik sektöründeki Türk ve İranlı şirket temsilcilerinin karşılıklı işbirlikleri ve yatırım fırsatlarını değerlendirdikleri ikili görüşmeler, başkent Tahran'daki Azadi Oteli Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Namık Ekinci Türkiye Tahran İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title