Haberler

Türk Kızılay, Pakistan'da 200 yetim çocuk için iftar programı düzenledi

Güncelleme:

Türk Kızılay Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Anjuman Faizul İslam Yetimhanesi'nde 200 yetim çocuk için özel bir iftar yemeği programı düzenledi. Türk Kızılay Pakistan Delegasyon Başkanı Ergest Limka, etkinliği Dünya Yetimler Günü'nü kutlamak ve çocukları yalnız bırakmamak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türk Kızılay, Pakistan'ın başkenti İslamabad'da 200 yetim çocuk için iftar programı düzenledi.

Türk Kızılay Pakistan Delegasyon Başkanı Ergest Limka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İslamabad'daki Anjuman Faizul İslam Yetimhanesi'nde özel bir iftar yemeği programı düzenlediklerini söyledi.

Limka, Türk Kızılay olarak Dünya Yetimler Günü'nde 200 yetim çocuğa iftar verdiklerini belirterek "Bu özel etkinliği, Dünya Yetimler Günü'nü kutlamak ve onları yalnız bırakmamak amacıyla gerçekleştirdik." dedi.

Çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmenin kalplerini ısıttığına işaret eden Limka, "Onların gülümsemeleri, bizlere büyük bir mutluluk ve huzur verdi. Yetimlerimizi sevgi ve şefkatle kucaklamak, Türk Kızılay olarak en önemli görevlerimizden biridir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Pakistan Kızılay Dünya İftar Çocuk Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title