Haberler

Turgutlu İstasyonaltı Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları İçin İhale Yapılacak

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi, İstasyonaltı Mahallesi'nde yol yenileme çalışmaları için ihaleye çıkacak. İhale sonucunda geniş kapsamlı yol yenileme çalışmalarına başlanacak.

Turgutlu Belediyesi İstasyonaltı Mahallesi'nde yol yenileme çalışmaları için 6 Temmuz Perşembe günü ihaleye çıkacak. İhale sonucunda İstasyonaltı Mahallesi'nde geniş kapsamlı yol yenileme çalışmalarına başlanacak.

Kentin yeni ve modern bir görünüme kavuşması adına hizmetlerini sürdüren Turgutlu Belediyesi, İstasyonaltı Mahallesi'nde yol sorunlarını çözüme kavuşturmak için harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından aralarında Kervan Yolu ile Kooperatif Sokak'ın da bulunduğu, internet, doğal gaz, elektrik, su gibi altyapı çalışmaları sonucunda bozulan sokakların tamamında yenileme çalışmaları için 6 Temmuz Perşembe günü "Parke Taşı ve Beton Bordür Taşı Döşeme İşçiliği" ihalesi yapılacak. Söz konusu ihalenin sonuçlanmasının ardından başlayacak yol yenileme çalışmaları kapsamında 51 bin 520 metrekare yol ve kaldırım parke taşı döşeme, 13 bin 500 metre ise beton bordür ve beton su oluğu çalışmaları yapılmış olacak.

İstasyonaltı Mahallesi'ndeki yol sorununun kısa süre içerisinde sona ereceğini belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "İstasyonaltı Mahalle'mizde yaşayan hemşehrilerimizin uzun zamandır yaşamış oldukları yol sorunlarıyla ilgili olarak planlamalarımızı yaptık ve gerekli adımları attık. Kurban Bayramı sonrasında yapacağımız ihalenin hemen ardından mahalle sınırları içerisindeki tüm sokaklarda yenileme çalışmalarına başlayacağız. Kapsamlı bir şekilde gerçekleştireceğimiz söz konusu çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayıp mahalle sakinlerimizin sorunlarını ortadan kaldıracağız" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Turgutlu Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title