Haberler

Trabzon'da Şiddetli Yağış Sonrası Sürmene'de Sirenlı Uyarı

Güncelleme:

Trabzon'un Sürmene ilçesinde Manahoz Deresi'nin su seviyesi ve debisi yükseldi. Hidroelektrik santrallerine ait hoparlörden, siren eşliğinde dereden uzak durulması gerektiği anonsları yapıldı. Yüksek kesimli ilçelerde meydana gelen heyelanlar nedeniyle kapanan yollar ise belediye ekiplerinin müdahalesiyle ulaşıma açıldı.

SÜRMENE'DE SİRENLİ UYARLI

Trabzon'da etkili sağanak sonrasında Sürmene ilçesindeki Manahoz Deresi'nin su seviyesi ve debisi yükseldi. İlçedeki hidroelektrik santrallerine ait hoparlörden, siren eşliğinde dereden uzak durulması gerektiği anonsları yapıldı.

Bu arada kentin yüksek kesimli ilçelerinde meydana gelen irili ufaklı heyelanlar nedeniyle kapanan birçok yol belediye ekiplerinin müdahalesiyle ulaşıma açıldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da sosyal medya paylaşımında 'Lütfen Dikkat' başlığıyla yağış uyarısında bulundu; sel, su baskını, yıldırım, gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini duyurdu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sürmene Trabzon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title