Haberler

SPOR Tahtalı Run to Sky'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Güncelleme:

Tahtalı Run to Sky'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildiSporcular, deniz seviyesinden 2 bin 365 metre yüksekliğe koşacakKaan ÜLKER / KEMER-ANTALYA,(DHA)- Antalya Kemer'de 13-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Tahtalı Run to Sky'da 18 ülkeden, 618 sporcu;

Tahtalı Run to Sky'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Sporcular, deniz seviyesinden 2 bin 365 metre yüksekliğe koşacak

Kaan ÜLKER / KEMER-ANTALYA,(DHA)- Antalya Kemer'de 13-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Tahtalı Run to Sky'da 18 ülkeden, 618 sporcu; deniz seviyesinden 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağ'ında; 113 K Tahtalı Ultra Sky, 65 K Berg Sky Race, 27 K Tahtalı Run to Sky, 12 K KemeRun olmak üzere dört farklı parkurda mücadele edecek. Bu gece başlayacak organizasyonun tanıtım toplantısı Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde gerçekleştirildi. Basın toplantısına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tahtalı Run to Sky Organizasyon Direktörü Polat Dede ve sponsor firmanın temsilcileri katıldı.

DEDE: EN BÜYÜK HEDEFİMİZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL 'SKYRUNNER WORLD SERİES' YARIŞLARINDAN BİRİ OLMAK

Yarış hakkında bilgiler veren organizasyon direktörü Polat Dede, "İlk olarak 2015 yılında hayata geçirdiğimiz Tahtalı Run to Sky, katılımcı sayısını istikrarlı bir şekilde artırmayı sürdürüyor. Yarışımıza 18 ülkeden 618 sporcunun katılacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl da katılımcılarımıza ilk kez 12 K parkuru ile Kemer merkezinde düzenlenecek KemeRun'da koşma fırsatı sunuyoruz. Her yıl büyüttüğümüz Corendon Tahtalı Run to Sky için en büyük hedefimiz önümüzdeki yıl 'Skyrunner World Series' yarışlarından biri olmak" diye konuştu.

KARAER: BU ÖNEMLİ YARIŞIN BİR PARÇASI OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ

Organizasyonun isim sponsoru olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, "Tahtalı Run to Sky'da şehrimizin tanıtımı için değer yaratan ve Kemer'in bilinirliğini ciddi ölçüde artıran, uluslararası bir organizasyon. Spor turizmi için de değer yaratan çok ciddi bir boyutu var. Corendon Grubu otellerinden Corendon Playa Kemer markamızla organizasyona farklı boyutlarda destek sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl ana sponsor olduğumuz Tahtalı Run to Sky yarışına bu yıl Corendon Airlines olarak isim sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz. Böylesine önemli bir organizasyonun parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Toplantıya katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Kemer'deki spor organizasyonlarını çeşitlendirdiklerini ve bu açıdan bu organizasyonunun çok önemli olduğuna dikkat etti. Başkan Topaloğlu ayrıca organizasyonun Kemer'in Avrupa ve dünyadaki tanıtımına katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kemer Antalya Kemer Spor Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title