Haberler

Şubat Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

UKOME komisyonu aylık kurul toplantısı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda 15 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi.

HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, il geneli trafik akışının ve toplu taşımalı ulaşımın iyileştirilmesine yönelik maddeler görüşüldü.

Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan toplu taşımalarda evcil hayvanların taşınmasıyla ilgili madde, hayvanların ticari olmayan seyahatlerde belirli standartlar getirilerek taşınabileceği yönünde onaylandı. Evcil hayvanların güvenli kafes içinde koruma altına alınarak, kokusuz ve temiz taşınması, sağlık belgesi, aşı kağıdını ve kimliğini yanında bulundurmak şartıyla toplu taşımadan yararlanabilmesi kurul üyeleri tarafından olumlu görüldü.

Ticari taksilerin ve servis işletmecilerinin izin belgesi almayan üyeleri için son başvuru tarihinin uzatılması maddesi üyeler tarafından değerlendirildi. İşlemlerini tamamlayan üyeler için UKOME kurulu sürecin 90 gün uzatılması yönünde karar verdi.

Reyhanlı ilçesine bağlı toplu taşıma işlemi yapan kooperatiflerin fiyat tarifesi, Şubat Ayı UKOME kurulunda değerlendirilerek, oy birliği ile karara bağlandı. Okul önlerinde trafik güvenliğinin oluşturulması hız kesici kasisler yapılması maddesi kabul edilerek karara bağlandı.

Toplantıda ana gündem maddelerinden birisi de Defne ilçesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde trafik düzeni ve güvenliği açısından gerekli geometrik düzenleme yapılması talebi, Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün yapmış olduğu proje ile oy birliği ile kabul edildi.

18 ana gündem maddesi ve 11 ek gündem maddesinin görüşüldüğü 2018 yılı Şubat ayı UKOME kurul toplantısında, maddeler oylanarak 23 madde "kabul" edildi. 6 madde alt komisyona havale edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhammed İkbal Mehmet Maden Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title