Haberler

SONAR'ın İstanbul, Ankara ve İzmir Anketi

Güncelleme:

Hakan Bayrakçı tarafından açıklanan rakamlara göre; İstanbul ve Ankara'da AK Parti, İzmir'de ise CHP ipi göğüsleyen parti oluyor.

HABERLER.com Yerel seçimlere 12 gün kala SONAR Araştırma Şirketi Ankara, İzmir ve İstanbul'u kapsayan yerel seçim araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

ANKARA'DA FARK 7 PUAN

Şirket Başkanı Hakan Bayrakçı'nın Twitter hesabından açıkladığı 3 büyükşehir araştırmasından çarpıcı sonuçlar çıktı. Anketten çıkan sonuca göre; Mansur Yavaş ve Melih Gökçek arasında geçecek olan Ankara yarışında fark 7 puana kadar indi. AK Parti'nin yüzde 46.2'lik kesimin desteğini aldığı araştırmada, CHP adayına destek yüzde 39.9 olarak belirlendi.

ANKARA:

AKP.......... 46.2

CHP.......... 39.9

MHP.......... 10.2

DİĞER........3.7

CHP  İZMİR'DE EZDİ, GEÇTİ

Önceki gün Başbakan Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştirmiş olduğu miting sonrası "CHP'nin kalesi elden gidiyor" yorumlarını da beraberinde getirmişti. Ancak Bayrakçı'nın açıkladığı rakamlar tersini söylüyor. Binali Yıldırım ve Aziz Kocaoğlu arasında geçecek seçim yarışında, Kocaoğlu'nun ezici üstünlüğü dikkat çekti. CHP'nin 51.3'lük kesimin desteğini aldığı İzmir'de AK Parti adayına destek yüzde 31.6'da kaldı.

İZMİR:

CHP.......... 51.3

AKP.......... 31.6

MHP.......... 8.1

DİĞER....... 8.9

SARIGÜL  FARKI KAPATIYOR

Yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen büyükşehirlerin  başında İstanbul geliyor. Mustafa Sarıgül'le seçime giren CHP, bu kenti alabilmek için yoğun bir çaba sarfediyor. Bayrakçı'nın açıkladığı ankette oylarını yüzde 40.6'ya çıkaran Sarıgül, Topbaş'la farkı 5 puana kadar indirmeyi başardı. İstanbul'da Kadir Topbaş'a destek yüzde 45.3.

İSTANBUL:

AKP.......... 45.3

CHP.......... 40.6

MHP.......... 5.6

HDP.......... 4.7

DİĞER....... 3.8

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakan Bayrakçı İstanbul İzmir Güncel Haberler

500

Yorumlar (291)

mustik2ipnesi2@hotmail.com:

izmiri ak parti alacak. Geri kalmış hangi il varsa chp belediyesine ait. Artık izmir seninde dünya şehri olman için ak partiyle yoluna devam etmen lazım. Geri kafalı chp ile bu işler olmaz.

58
67
yanıtYanıtla
SEDAT ÇAKIRdeniz_aysenur35@hotmail.com:

ARKADAŞLAR İZMİRİ GERÇEKTEN SEVİYORSANIZ OYUNUZU AK PARTİYE VERİN İNANIN 5 SENE SONRA İZMİRİ TANIYAMAZSINIZ VE DİYECEKSİNİZKİ BİZ BUNCA YIL BOŞUNA CHP YE OY VERMİŞİZ DİYECEKSİNİZ.ANKARA -İSTANBUL MEGA KENT İZMİR MEGA KÖY İZMİRLİ BUNU HAKETMİYOR UYANIN ARTIK ARKADAŞLAR

34
43
yanıtYanıtla
KSK35mustafa.aksu@hotmail.com.tr:

İZMİRDE VERİN CHP YE OY VERİN Kİ İZMİR ŞEHİR DEĞİL KÖY OLARAK KALSIN İZMİR TÜRKİYENİN 3. BÜYÜK KENTİ İKEN CHP SAYESİNDE 5. SIRAYA DÜŞTÜ !! 11 YILDA İZMİRDE DEĞİŞEN 2 ŞEY VAR BİRİSİ OTOYOL DİĞERİ METRO ONLARIDA BİNALİ YAPTI ZATEN AZİZ KOCAOĞLUNA VERİN KÖYDE YAŞAYIN İZMİRLİLER KÖYÜ HAKEDİYO ŞEHİRİ DEĞİL BU KAFAYLA!!!

39
28
yanıtYanıtla
yaşaryilmazbaz33@hotmail.com:

akp hangi şehri ihyaetmiştir öküzzzzzzzzzzzzzzzz

yanıt0
yanıt0
efesli35gokhancc@rambler.ru:

Akıllarınca tarafsız anket olduğunu ıspatlamak için Ankara ve İstanbulda Akp önde gösterilmiş, demek ki İzmirde ateş bacayı sardı, İzmir sığ ve kısır ideolojik siyasete sırt çevirip hizmet siyasetine yüzünü döndü, tüm zamanların en iyi bakanı ile İzmir az zamanda kaybettiği yılları geri kazanacak

31
36
yanıtYanıtla
Munzur daglaridsdsxx@fgfg.de:

Yav arkadas bu AKP nin yalaka Anketcileri bizi bezdirdi. Bu saat'ten sonra Müslümanim diyen hic kimse Hirsizlara oy vermez. Yeter yalakalik yaptiniz en azindan simdi biraz Adam olun.

32
35
yanıtYanıtla
emrekizilboga-400@hotmail.com:

sonar akp karsiti bir anketci hep halk tv ye cikar mesela biraz arastir sonar bile yuzde 5 fark var diyorsa istanbulda akp yuzde 10 ondedir

yanıt0
yanıt0
MERT FANSAfansamert@gmail.com:

kardes bende aynı gorusteyim ama sonar doğruyu soyler bu adam oyle yalaka değildir ve anketini satmaz açık konusur ve adam muhalıi biridir .

yanıt0
yanıt0
merterhan_16.bjk@hotmail.com:

İŞTE TİPİK BİR CEHAPELI 45 İ GÖRUNCE HEMEN BU AKP ANKETÇILERINDEN BIKTIK DIYOR OLUM BIRAZ GERÇEKLERI GÖRUN ARTIK YAV

yanıt0
yanıt0
MUNZUR DAGLARİfdfdf@ghgh.de:

AKP li arkadaslar utanacaginiza seviniyorsunuz. Öyleyse memleket'te Müslümanlik kalmamis Hirsiz savunanlar. Sizi Allaha havale ediyorum. Hadi biraz daha sevinin.

yanıt0
yanıt0
Tüm 291 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title