Haberler

Son Dakika! Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili hastaneden ilk açıklama: Yaklaşık 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu

Güncelleme:

Son dakika! Bugün hayatını kaybeden eski başbakan Mesut Yılmaz'la ilgili olarak hastaneden ilk açıklama geldi. Açıklamada, "Mesut Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibarıyla yenik düşmüş" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin eski başbakanlarından Mesut Yılmaz, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yılmaz'ın ölüm haberini eşi Semra Yılmaz duyurdu. Yılmaz'ın vefat haberinden sonra birçok isim konuyla ilgili olarak açıklamada bulunurken, hastaneden de ilk açıklama geldi.

"2 YILDIR AKCİĞER KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORDU"

Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak tedavi gördüğü hastaneden de yazılı açıklama yapıldı. Florence Nightingale Hastanesi'nin başhekimi Uzm. Dr. Şamilgil yaptığı açıklamada, "Hepimizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Sayın Ahmet Mesut Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibarıyla yenik düşmüş ve Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz, Türk milletinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mesut Yılmaz Türkiye Güncel Haberler Son Dakika

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (19)

Bekçi:

Allah’ın Rahmetinden Uzak Olsun,Ateşi bol olsun. 28 Şubatçılar yardımcısı olsun AMENN

9
4
yanıtYanıtla
İstanbul:

İşte görün başbakan da olsan ölüm mutlaka gelecektir, . Şimdi Allaha hesap verme zamanı. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.

8
3
yanıtYanıtla
x:

Mesut yılmaz ile ilgili aklımda kalan tek şey doksanlı yılların sonlarında Ankara kızılay meydanındaki mesut bir gün öleceksin imamın önüne geleceksin sloganıydı...ve mesut bey öldü. Ölümün hak olduğu da görüldü

6
2
yanıtYanıtla
COK BILMIS KIZ ASLI:

SOYLENECEK COK SEY VAR AMA BUGUN ZAMANI DEGIL 195O DEN SONRAKI SAGCI HUKUMETLER YEDI BITIRDI ULKEYI YIYIP BITIRMEYEDE HALA DEVAM EDIYORLAR.

4
4
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Çok üzüldüm. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah.

2
5
yanıtYanıtla
Erdal63:

ALLAH gani gani Rahmet eylesin işçinin fakir fukaranın babası Merhametli bir liderdi nur içinde yat

2
5
yanıtYanıtla
desart:

fakir fukaranın mı şaka yapıyorsun herhalde

yanıt3
yanıt0
İsimsiz biri:

Artık diyecek bit şey yok by dünyadaki sınavı bitti artık öbür tarafta hesap zamanı Allah rahmet eylesin ama hakkım varsa helal etmiyorum sadece buna değil rahmetli ecevit hariç hiç bir siyasetciye

3
3
yanıtYanıtla
Senin zihniyetin belli kardeş.:

Senin zihniyetin belli kardeş

yanıt0
yanıt0
Son:

Allah rahmet eylesin. Cumhurbaşkanı da ölecek Başbakan’da ölecek öyle ise her fırsata Kuran okuyan sayın büyüklerim neden Yüce Kitap da yazılanların sadece bir tını olarak dinler Kibir Allah’ın en nefret ettiği şey ama ben böyle bir Kibir görmedim arkadaş

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title