Haberler

Mogadişu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Güncelleme:

Somali'nin başkenti Mogadişu'da, Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına çok sayıda davetli katıldı. Kutlamada çocuklara şeker, oyuncak ve balon dağıtıldı. Hastanenin Başhekimi Aşır Eraslan, 23 Nisan'ın Türkiye ve tüm dünya çocukları için önemli olduğunu vurgulayarak, bu günü coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Mogadişu'daki Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen kutlama programına, çok sayıda davetli katıldı.

Kutlamada çocuklara şeker, oyuncak ve balon dağıtıldı.

Hastanenin Başhekimi Aşır Eraslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Nisan'ın Türkiye ve tüm dünya çocukları için önemli olduğunu vurgulayarak, bu günü coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mogadişu 23 Nisan Türkiye Somali Dünya Çocuk Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title