Haberler

Kuryenin can verdiği kaza sonrası çekilen yeni görüntüleri paylaşan Özdağ'dan bomba iddia

Güncelleme:

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Shekh Mohamud'un aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in kaza sonrası kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Videoyu paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bomba bir iddiayı da gündeme getirerek Göçer'in kazadan sonra 20 dakika boyunca yerde yattığını ve ambulansın gelmediğini öne sürdü.

30 Kasım'da Somali Cumhurbaşkanının oğlu Hassan Shekh Mohamud'un otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in kazanın ardından çekilen yeni görüntülerine ulaşıldı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı videoda, Göçer'in çarpmanın etkisiyle kanlar içinde yerde yattığı görüldü. Özdağ ses getirecek bir iddiayı da gündeme getirerek Göçer'in kazadan sonra 20 dakika boyunca yerde yattığını ve ambulansın gelmediğini ifade etti.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu motokuryenin kaza sonrası çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktıMotokurye Yunus Emre Göçer.

MOTOKURYEYE ÇARPARAK ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hassan Şeyh Mahmud, 30 Kasım Perşembe günü öğle saatlerinde Avrasya Tüneli çıkışında bir trafik kazası yaptı. Kazada ağır yaralanan motokurye Yunus Emre Göçer'e (38) hastaneye kaldırıldı.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu motokuryenin kaza sonrası çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktıSomali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Shekh Mohamud.

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI AMA...

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Göçer 6 Aralık'ta hayatını kaybederken, serbest bırakılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Ancak Muhammed Hassan Şeyh Mahmud'un 2 Aralık'ta yurtdışına çıktığı öğrenildi.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu motokuryenin kaza sonrası çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı

ÖZDAĞ KAZA SONRASI ÇEKİLEN YENİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da bugün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya platformu X üzerinden motokurye Yunus Emre Göçer'in kaza sonrasında çekilen yeni görüntülerini paylaşan Özdağ bomba bir iddiayı da gündeme getirdi.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne sebep olduğu motokuryenin kaza sonrası çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı

"20 DAKİKA BOYUNCA YERDE YATTI, AMBULANS GELMEDİ"

Özdağ, "Yunus Emre Göçer Somalili tarafından ezildikten 20 dakika sonra yerde yatıyor. Anlık paylaşılmış. Hala ambulans gelmemiş. 2 otistik çocuk babası. Namusu ile para kazanma mücadelesi veriyor. Onun katilini cezalandırmak bu ülke için namus meselesi olmalı" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Zafer Partisi Yunus Emre Yunus Emre Ümit Özdağ 20 Dakika Somali Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917
'Anne beni bir şey ısırdı' diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

"Anne beni bir şey ısırdı" diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

500

Yorumlar (13)

Deniz:

ama oldu mu şimdi yaa?!! Gündemimiz Filistin!, bize ne ölen vatandaşımızdan?!, Filistinlilerden daha mı önemli ve değerli?!, konuyu saptırmayalım lütfen!!!

167
158
yanıtYanıtla
er ak:

bize alisacaksiniz dedikleri bu iste

187
35
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Ne olduysa, zavallı ölen ile ailesine oldu. Geri kalanların hepsi pasta payı hesabında...

206
12
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

TÜRKIYEDE TÜRK OLMAK ZOR IS

146
12
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

Kazanın mağdurunun Hayati tehlikesi var ve sanık serbest, savcılık kimi zaman tutukluların tahliye kararlarına bile itiraz ederken bu olayda niye böyle davranır!

156
2
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Erdogan in oglu Almanya da, Hollanda da veya Kuzey America da boyle birsey yapsa ?

127
24
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

ZENGIN COCUKLARINA AYRICALIKLI SINIFA NE ZAMAN CEZA VERILDIGINI GÖRDÜNÜZ BU DÜNYADA OLMAYAN NE SEY ADALETTIR ARAMAYI BIRAKIN

yanıt64
yanıt6
esrefpasali:

sevim tanurek, bi sor google amcaya, ne diyecek?

yanıt6
yanıt3
mehmet arif inci:

Video bana ait ama 1 kişi bile arayıp sormadı bu olay nasıl yaşandı neler oldu kaza yapan adamla ilgili soran bile olmadı mevzu adam değil de olaydan çıkarım elde etmek gibi geliyor bana artık .

26
98
yanıtYanıtla
Hayri :

siyasetçisi gazetecisi guncel bir konu bulunca nasıl tepiniyosunuz üzerinde sbk yurtdışı yasağı kaldırılıp ülkeden tüydü milyonlarca dolar alacacağı toz oldu neden bu konu sorgulanmaz çünkü tehlikeli iş böyle fantazi zararsız konulara saldırın siz

19
75
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title