Haberler

Sivasspor, Sanıca Boru Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışması ile başladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Daha sonra pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, sakatlığı bulunan Adem Koçak ve izinli olduğu öğrenilen Manuel da Costa katılmadı. Rahatsız olduğu belirtilen Ümit Kurt ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör Carlos çalışmalar esnasında hatalı pas veren futbolculara 10 kez mekik çekme cezası verdi. Ayrıca çift kale oynanan maç sonrasında yenilen takım 100 metre koşu ile cezalandırıldı.

ŞANŞ, ÇALIŞANLA BERABER OLACAKTIR

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, Elazığspor karşılaşmasıyla ilgili, Bizim için çok önemli bir maç. Tabloya bakıldığı zaman çok problemli bir pozisyonda gözükmüyoruz ancak bir galibiyetle daha farklı bir yerde bulunacağımızı biliyoruz. Zaten ligin oturması 7-8 haftayı buluyor. Bu süreçte kendimizi iyi bir yerde görmek istiyoruz. Çok iyi bir kaliteye sahibiz. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Arkadaşlar çok istekli ve arzulular. İnanıyorum ki, futbolda şans çalışanla ve iyi niyetle işine odaklananla beraber olacaktır dedi.

PUAN FARKINI 2-3 MAÇLA KAPATABİLİRİZ

Sportif direktör Erdoğan bir basın mensubunu sorusunu üzerine, teknik direktör Carlos'un sezon başındaki Avrupa hedeflerini değerlendirerek, Liderden sadece 6 puan gerideyiz. Rakip puan kaybettiğinde, bunu 2 veya 3 maçla kapatabiliriz. Ama şu anda bunu konuşmanın pek bir anlamı yok. Çünkü biz yeni bir yapılanmaya girdik. Yeni arkadaşlar katıldı. Bu süreci atlatana kadar başarıdan bahsetmek bence çok doğru değil. Bence maç maç değerlendirmemiz lazım. O daha sağlıklı olur bizim için. Bir takım eksiklikler oldu, sakatlıklar oldu, cezalılar oldu. Bu sebeple ivmemizi tam anlamıyla yakalayamadık. Bu maçı kazanırsak, Gençlerbirliği maçı, o maçı kazandıktan sonra bir sonraki lig maçını düşünmemiz gerekiyor. Ligin sonuna doğru daha sağlıklı bir şekilde hedefle ilgili konuşabileceğimizi düşünüyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adem Koçak Elazığspor Ümit Kurt Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title