Haberler

Şişli'de kafe ve restoranlara korona virüs denetimi

Güncelleme:

Şişli'de kafe ve restoranlara korona virüs denetimi Şişli'de Kaymakam Ali Fuat Türkel, Emniyet Müdürü Özay Kayhan katılımıyla kafe ve restoranlara korona virüs (Covid-19) denetimi gerçekleştirildi.

Şişli'de kafe ve restoranlara korona virüs denetimi

İSTANBUL - Şişli'de Kaymakam Ali Fuat Türkel, Emniyet Müdürü Özay Kayhan katılımıyla kafe ve restoranlara korona virüs (Covid-19) denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde HES kodu ve yüzde 50 kapasite ile müşteri kabul etme kontrolü yapıldı.

Şişli'de Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan kararların ardından, Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Şişli ilçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan beraberinde polis ve zabıta ekipleri, Abide-i Hürriyet Caddesi'ndeki lokanta ve kafelerde korona virüs denetimi gerçekleştirdi. Cadde üzerindeki iş yerlerine tek tek giren Ali Fuat Türkel kafe ve restoran işletmecilerini uyarılarda bulundu. İş yeri sahipleri ve çalışanlara korona virüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kuralları da hatırlatan Türkel, öncelikle HES kodu ve yüzde 50 kapasite ile müşteri kabul etme kontrolü yaptı. Daha sonra da sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyarılarda bulundu.

"Bizim en çok dikkat ettiğimiz nokta müşteri sayısındaki kısıtlamaya uyulmasıdır"

Denetimlerde açıklamada bulunan Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, "Dinamik denetim modeline geçmiş bulunmaktayız. Bu çerçevede hemen hemen her gün çok sayıda ekiplerimiz sahada olmaktadır. Çoğu zamanda bizde daire amirlerimiz ile beraber sahadayız. Denetimlere duyarlılığı artırmak amacıyla devam ediyoruz. Bugün de emniyet müdürümüz ve sağlık müdürümüz ile yeme-içme yerlerine ziyarette bulunduk. Bu ziyaretteki amacımız yaptırım uygulamak amacıyla değil. Rehberlik etmek, yol göstermek ve tavsiye amacıyla bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki özellikle kurumsal firmalar ve lokantalar bu konuda hassasiyet gösteriyorlar. Bizim en çok dikkat ettiğimiz nokta müşteri sayısındaki kısıtlamaya uyulmasıdır. Yüzde 50 kapasite ile müşteri kabul edilmesi, girişlerde HES kodu sorulması ve esnafımızdan açılış, kapanış saatlerine uyulmasını rica ediyoruz. Uyanlara teşekkür ediyor, uymayanları uyarıyoruz. Fakat uymamakta ısrar ederse o zaman idari yaptırım uygularız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Fuat Türkel Koronavirüs Kayhan Şişli Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi? Celtic St.Mirren maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Celtic St.Mirren maçı şifresiz mi? Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title