Haberler

Şile'de Orman Haftası Kutlamaları

Haber - Kamera Nurcan KIRCALI İSTANBUL DHAOrman Haftası nedeniyle Şile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda renkli görüntüler yaşandı.

Haber - Kamera Nurcan KIRCALI İSTANBUL DHA

Orman Haftası nedeniyle Şile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda renkli görüntüler yaşandı.

Şile Karaburun Mevkii'nde gerçekleştirilen törende, Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, Şile Belediye Başkan Yardımcısı M. Turan Temel, Şile Kaymakamı Salih Yüce birer konuşma yaptı.

ŞİLE ORMANLARI İSTANBUL'UN AKCİĞERİ

Orman İşletme Müdürü Murat Çakır, 1975 yılından bu zamana Orman Haftası'nın kutlandığına dikkat çekerek, Şile'nin Ormanları İstanbul gibi büyük bir metropolün, akciğeri konumunda. dedi.

Şile Belediye Başkan Yardımcısı M. Turan Temel de, Bütün insanlarımızın her kademedeki kişisi, ferdi gerçekten Ormanlara gereken saygıyı, ilgiyi, sevgiyi gösterirse, desteklerse ülkemiz çok daha farklı konumda olur. ifadelerini kullandı.

İSTANBUL BİZE GÖZÜ GİBİ BAKMALI

Şile Kaymakamı Salih Yüce ise, 'Şile denilince orman, orman denilince akıla gelen yer Şile'dir. Yüzde 80 alanımız orman, Anadolu yakasının yüzde 50'si tüm İstanbul ormanlarının yüzde 25'i Şile'de. İstanbul'un havası Şile ormanları tarafından temizleniyor, İstanbul'un suyunu biz karşılıyoruz, çöpünü biz bertaraf ediyoruz, özellikle hafriyatını biz gömüyoruz.

Bu nedenlerle Şile Kaymakamı olarak her konuşmamda belirttiğim gibi İstanbul'un bize, Şile'ye gözü gibi bakması lazım. dedi.

İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş'in konuşmasında Orman Haftası'yla ilgili bilgiler vermesinin ardından, İlçede okullar arası yapılan haftaya özel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Engelliler Okulu Müdürlüğü öğrencilerinin sergiledikleri gösteri ilgiyle izlendi. Horon tepen çocuklar, gösteri sonunda kol bastı oynadı. Protokolde oturan Şile Kaymakamı Salih Yüce, Garnizon Komutanı Hava Kıdemli Albay Ali Beşir ve diğer katılımcılar oyuna dahil oldu.

Gösterilerin ardından 2 bin adet sahil çamı dikildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Turan Temel İstanbul Şile Politika Güncel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title