Haberler

Silahlı Kavgada İki Oğlu Ölen Baba Tutuklandı

SAMSUN'da silahlı kavgada iki oğlunu kaybeden ve aynı olayla ilgili gözaltına alınan 45 yaşındaki Turan Tekcan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAMSUN'da silahlı kavgada iki oğlunu kaybeden ve aynı olayla ilgili gözaltına alınan 45 yaşındaki Turan Tekcan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, üç gün önce Çarşamba İlçesi'nin Terme Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre otomobil park etme meselesinde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu iki taraf birbirlerine tabanca ve tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu 20 yaşındaki Alptuğbey Tekcan ve kardeşi 18 yaşındaki Göktuğbey Tekcan ile 46 yaşındaki Murat Aşar hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan 26 yaşındaki Mustafa Salih Semercioğlu ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)  Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, her iki taraftan iki oğlunu kaybeden baba Turan Tekcan, oğlu Onurcan Tekcan, Mehmet Semercioğlu ve 21 yaşındaki Kerem Öztürk'ü gözaltına alındı.  Polisteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Turan Tekcan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer üç şüpheli ise adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. Sağlık durumu iyiye giden ve yoğun bakım ünitesinden servise alınan şüpheli Mustafa Salih Semercioğlu hakkındaki soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çarşamba Ovası Murat Aşar Samsun Terme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title