Haberler

Siirt Valisi'nden Başsağlığı Mesajı

Güncelleme:

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Sivas Valiliği yürüten ve yakalandığı hastalıktan dolayı Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi gören Vali Zübeyir Kemelek'in ölümü ile ilgili Vali Ahmet Aydın mesaj yayınladı. Yaşadığı üzüntüyü gazetecilere anlatan Vali Ahmet Aydın, Vali Kemelek'in ani ölümleri kendisi ve personeli üzdüğünü açıkladı.

Vali Aydın mesajında şunları kaydetti: "Sivas Valimiz Sayın Zübeyir Kemelek´in tedavisinin sürdüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Organ Nakli Yoğum Bakım Ünitesinde vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Valimizin ani vefatı bizleri derinden üzmüştür. Sayın Valimiz hakikaten bir devlet adamıydı. Çok tecrübeli olan Sayın Valimiz vatansever ve inanç değerlerine çok sadık bir insandı. Görev yaptığı süre içerisinde ülkemizin değişik illerinde büyük hizmetlerde bulunan ve herkes tarafından sevilen valimiz merhum Kemelek'e yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet, ruhu şad olsun" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Zübeyir Kemelek Ahmet Aydın Sivas Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title