Haberler

Siirt'te KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Siirt Valisi Ahmet Aydın'nın başkanlığında yapıldı.

02 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 11.00'de Valilik Makamında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkan vekili Cahit Türköz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Kurtuluş ve ilgili müdürler katıldı.

Vali Ahmet Aydın başkanlığında bir araya gelen İl Tahsisat Komisyonu üyeleri, İlimize tahsis edilen ödeneğin ilçelere göre dağılımını yaparak, gelen ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanarak, hizmetleri sürdürme kararı aldı.

Vali Aydın,"Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı ve önemli kırsal kalkınma projelerinden bir olan Köydes projeleri ile Köylerimizin yol ve içme suyu gibi en temel ihtiyaçlarının çoğu ortadan kaldırılmıştır. Köylerimizin temel altyapılarının güçlendirilmesi vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesi amacıyla ilimize tahsis edilen ödenekler, hızlı ve etkin bir şekilde kullanılacaktır."dedi.

Toplantıda daha sonra 2013 yılı içerisinde KÖYDES' ten ilimize ve ilçelerimize tahsis edilen ödenek ile planlanan yol, içme suyu ve kanalisazyon projeleri değerlendirildi.

KÖYDES Projeleri kapsamında ilimize ayrılan 7 milyon 625 bin ödeneğin, ilçelere göre, yol ve içme suyu projeleri ve ödenekleri belirlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Aydın Köydes Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title