Haberler

Selva'nın Düzenlediği Kampanya Sonuçlndi

Bugüne Kadar Komşu Hakkı, Www.bizimusulmakarna.com İnternet Sitesi ve Anadolu Lezzetleri Gibi Pek Çok Kampanyasıyla Sektörde Farklılık Yaratan Selva Gıda, Tüketicilerini Ödüllendirmeye Devam Ediyor.

Selva'nın 20 Temmuz–31 Aralık 2009 tarihleri arasında düzenlediği "Lezzetle Topla Puanı, Keyifle Sür Arabanı" kampanyası sonuçlandı.

Tüketicilerin Selva makarna, un, irmik ve Anadolu Lezzetleri paketlerinden keserek gönderdiği puanlarla katıldığı kampanyanın talihlileri, Konya KuleSite AVM' de gerçekleştirilen çekilişte belli oldu. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucu; 1 kişi Hyundai İ20 otomobil, 5 kişi Arçelik 106 Ekran Full HD LCD TV ve 10 kişi Toshiba Dizüstü Bilgisayar kazandı.

"Lezzetle Topla Puanı, Keyifle Sür Arabanı" Kampanyası'nda büyük ödül olan Hyundai İ20 otomobili Konya'dan Fadim Büyükipekçi kazandı. Çekiliş sonuçlarının tamamına www.selva.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title