Haberler

Selam, 2 Milyonu Geçti

Güncelleme:

Selam filmi, 7. haftasında 2 milyon 8 bin kişi tarafından izlendi.

2013 yılının en iyi çıkış yapan filmlerinden olan Selam, idealleri uğruna sevdiklerinden, ailelerinden, evlerinden, yurtlarından ayrılarak 3 farklı kıtaya doğru yola çıkan Harun, Adem ve Zehra öğretmenin hikayesini konu alıyor.

Yönetmenliğini Levent Demirkale'nin yaptığı, başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Fatma Karanfil, Hasan Nihat Sütçü, Burçin Abdullah, Emre Karakoç gibi isimlerin yer aldığı filmin çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa'da gerçekleştirildi. Film, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip. Selam'ın yapımcılığını Sabri Koç (Neyir Film), konsept danışmanlığını ise Haluk Örgün üstleniyor. Senaryosunu Necati Şahin'in yazdığı Selam filminin dağıtımını Warner Bros yapıyor.

Dünya'nın en çilekeş ülkelerine barışı, dostluğu, kardeşliği, yardımı götüren bu isimsiz kahramanlar kendi hayatlarını hiçe sayarak eğitim fedakarlığını her şeyin üstünde görür. Üç öğretmenin hikayesi zaman zaman birbiriyle kesişirken çoğu zaman binlerce kilometreyle birbirinden ayrılır ve onlar gittikleri her ülkede solmayan birer hatıra olur.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunus Emre Yıldırımer Hasan Nihat Sütçü Levent Demirkale Fatma Karanfil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title