Haberler

Şehit Asker Babasıyla Telefonla Konuşurken Vurulmuş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın evinden genel görüntü- Şehit babası Salim Sarpkaya'nın açıklaması- Genel görüntü ve detay Şehit asker babasıyla telefonla konuşurken vurulmuş- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yüzü maskeli teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın, Bolu'daki baba ocağında yas var- Baba Sarpkaya: - "Telefonla konuştuğum sırada oğluma birisi bir şey sordu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şehit Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın evinden genel görüntü- Şehit babası Salim Sarpkaya'nın açıklaması- Genel görüntü ve detay Şehit asker babasıyla telefonla konuşurken vurulmuş- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yüzü maskeli teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sarpkaya'nın, Bolu'daki baba ocağında yas var- Baba Sarpkaya: - "Telefonla konuştuğum sırada oğluma birisi bir şey sordu. Benim duyduğum 'Ben astsubayım' dedi. Sonra bir silah sesi duydum ve ses kesildi" Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, yüzü maskeli teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın memleketi Bolu'daki baba ocağına ateş düştü.İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kaymakam Ahmet Oğuz Aslan ve Belediye Başkanı Kemal Kazan, şehidin Göynük ilçesinde yaşayan annesi Neriman ve babası Salim Sarpkaya'yı evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.Baba Sarpkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırının meydana geldiği anda oğluyla telefonla konuştuğunu söyledi. Oğlunun kendisini arayarak çarşıya çıktığını belirttiğini aktaran Sarpkaya, "Oğluma neden çarşıya gittiğini sordum, o da 'Dairenin işi vardı, postanede onu hallettik' dedi. Bankamatikten para çekip döneceğini söyledi" diye konuştu. Sarpkaya, telefonla konuştukları sırada oğluna birisinin bir şeyler sorduğunu belirterek, "Benim duyduğum 'Ben astsubayım' dedi. Sonra bir silah sesi duydum ve ses kesildi" dedi.Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığında görevli Sarpkaya'nın evin tek erkek çocuğu olduğu ve iki ablasının olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın ilçeye getirileceği ve Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak namazın ardından defnedileceği bildirildi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığında görevli Sarpkaya, Şemdinli merkezindeki bir banka şubesi önünde para çekmek istediği sırada yüzü maskeli bir teröristin silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış, Hakkari Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Türker Yılmaz Şemdinli Hakkari Bolu Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

title