Haberler

Saray Kuaför ve Güzellik Merkezi Modenize Edilerek Hizmete Açtı

Güncelleme:

Saray Kuaför ve Güzellik Salonu, modernize edilerek yeni yerinde Artvin Valisi Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit, tarafından hizmete açıldı.

Artvinli hanımlara güzellik alanında hizmet verecek olan Saray Kuaför ve Güzellik Salonu, modernize edilerek yeni yerinde Artvin Valisi Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit, tarafından hizmete açıldı.

Güzellik Salonunda kuaför bölümüyle de hizmet verecek salonun açılışına, Bayan Cirit'in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hüsrev Salmaner'in eşi Fatma Nurdan Salmaner, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Demirhan Elçin, Türk Telekom İl Müdürü Oya Arkadaş, Halk Sağlığı Müdürü Hakan Hacısalihoğlu, Artvin Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Yaşar Kars ve çok sayıda davetli katıldı.

Artvin Halkevi Caddesi Elit Sitesi apartmanında hizmete giren güzellik merkezinin açılışında bir konuşma yapan Bayan Cirit, "Artvin'e böyle modern ve çağdaş bir güzellik merkezi kazandıran girişimci kadın işletmeciyi ve ailesini tebrik ediyorum. Memlekete yakışan güzellikte bir güzellik salonu yapılmış. Bu salonun açılışını yapıyor olmaktan mutluluk duydum. Artvinli hanımlar zaten çok bakımlılar. Açtığımız bu salonun hanımlara daha da çok yardımcı olunacağına inanıyorum. Bu vesile ile iş yeri sahibine bol kazançlar ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Bayan Cirit, daha sonra güzellik merkezini gezerek işletme sahibi güzellik uzmanı Özlem Sarayoğlu'ndan bilgi aldı.

Sarayoğlu, kentte yaklaşık 8 yıl önce bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, "Artvinli hanımlara hijyenik bir ortamda profesyonel güzellik uzmanlarıyla, teknolojinin en son dijital cihazlarını kullanarak hizmet veriyoruz. Şimdi açılışını yaptığımız mekanımızda bayanlar için ayrıca kuaför bölümü de oluşturduk. Bayan denince güzellik, güzellik denince de kişisel bakım ve saç bakımı, kişisel ve saç bakımı denince de Saray güzellik merkezi akla geliyor" dedi. Açılışı yapılan güzellik salonunda lazer epilasyon, solaryum ve saç modelistleri bulunmakta. Tamamen bayanlara hitap eden salonda randevulu sistemle hanımlara hizmet üretilecek. Nişan, düğün ve özel günlerde hizmet alacak olan banların mutlaka daha önceden randevu almaları gerektiğini dile getiren Sarayoğlu, bayanların kişisel bakımları içinde mükemmeli ayaklarına getirdiklerini belirtti.

Güzellik merkezi sahibi Özlem Sarayoğlu bugün yapılan açılışa katılan başta sayın valimizin değerli eşi olmak üzere, belediye başkanımıza, ticaret odası başkanımıza, Telekom müdürümüze, Esnaf birlikleri başkanımıza, Basın mensupları ve açılışa katılan tüm dostlarımıza ve açılışımıza katılamayıp çelenk ve çiçek gönderen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Artvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title