Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek ilçesinde yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla trafik denetimler artırıldı.

Siverek ilçesinde yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla trafik denetimler artırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ile Siverek Belediyesi zabıta ekipleri ilçe genelinde öğrenci servisi ile şehir içi ulaşımında kullanılan minibüslerde denetim yaptı.

Araçlarda koltuk sayısı, öğrenci servislerinin kemer ve taşıma belgeleri incelendi. Yapılan incelemelerde eksiği bulunan öğrenci servisleri eksiklerinin giderilmesi için uyarıldı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, yaptığı açıklamada eğitim öğretim yıllı boyunca trafik denetimlerine devam edeceklerini belirterek, "İlçemizde yoğun bir trafik akışı bulunuyor, eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte olası kazaların önüne geçmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, zabıta ekipleri denetim yaptı. Eğitim öğretim yılı boyunca denetimlerimiz devam edecek. Trafik kurallarına uymayan ve eksikliklerini gidermeyenler hakkında gerekli yasal işlemler yapılacak." dedi.

- HRÜ İİBF yeni akademik yıllına başladı

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2016-2017 akademik yılına düzenlenen törenle başladı.

Osmanbey Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi büyük amfide düzenlenen açılış programında 15 Temmuz Şehitleri için saygı duruşu yapıldı İstiklal Marşı okundu.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, programda yaptığı konuşmada yeni başlayan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Özellikle maliyecilerin düzgün çalışması gerektiğine dikkat çeken Taşaltın; "Maliyeciler düzgün çalışırsa memlekette her şey düzgün gider, yanlış çalışırsa iş hukukçulara düşer. Hukukçular da halledemezlerse işler içinden çıkılamaz bir hale gelir. Her şeyden önce işimizi hakkıyla yapmalıyız. Yeni kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli de yeni akademik yılın hayırlara vesile olmasını dileyerek "Fakültemiz 1995 yılında kuruldu ve 2000 yılında ilk mezunlarını vermiştir. Aslında genç bir fakülte sayılırız ama genç bir fakülte sayılmamıza rağmen başarılarımız oldukça fazla. Dört bölümümüzde yüksek lisans, iki bölümümüzde de doktora programı olmak üzere lisansüstü eğitimi de başarılı bir şekilde vermekteyiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Harran Üniversitesi Siverek Belediyesi Hasan Baydilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title