Haberler

Şanlıurfa Cizre?de Öldürülen Hüda-Par'lı İçin Gıyabi Namaz

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde çıkan olaylar sırasında hayatını kaybeden Hüda- Par üyesi Abdullah Deniz için Şanlıurfa'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde çıkan olaylar sırasında hayatını kaybeden Hüda- Par üyesi Abdullah Deniz için Şanlıurfa'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Dergah Camisi'nde namaz için toplanan cemaat, tekbir getirerek, Cizre'de Abdullah Deniz'in öldürülmesini protesto etti. Gıyabi namazın kılınmasının ardından konuşma yapan Faruk Polat, şunları söyledi:

"PKK ve türevlerinin eliyle yapılan dindar kesime yönelik saldırılar, can ve mala zarar veren boyutlara gelmiştir. Bunlar yaşanırken güvenlik güçlerinin içinde bulundukları acziyet ise vandallara cesaret vermektedir. Cizre'nin Nuh Mahallesi'nde meydana gelen saldırılarda yaşlı bir Müslüman katledildi. Evler, içinde kadın ve çocuklarında bulunduğu halde yakılmak istendi."

Kalabalık, gıyabi cenaze namazının ardından dağıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Deniz Şanlıurfa Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

zaza:

maymunlar kurban olun israile ne zaman düzelteceksiniz kendinizi hiçmi kürtler mağdur olmadı bu ülkede siz hep filistini bahane edersiniz yarınızdan fazlası iyi düşününe dönecek haklıya doğruya hakikate inança dönersiniz dönmek zorundasınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title