Haberler

Saniye Farkı ile Hayatta Kaldı

Güncelleme:

Suriyeli keskin nişancı, başka bir keskin nişancının atışından saniye farkıyla kurtuldu.

Esed güçleri ile Suriyeli Muhalifler arasında sıcak çatışmalar bütün şiddetiyle devam ediyor. İnternete düşen bir videoda, Özgür Suriye Ordusu 'dan bir keskin nişancının ölümden son anda nasıl kurtulduğu, saniye saniye görünüyor.

Görüntülerde duvarda açılan bir delikten sıcak çatışmaya giren keskin nişancı muhalif asker, mermisi bittiğinden midir, yoksa tehlikeyi gördüğünden midir bilinmez ama bir şekilde mevzisini terk ediyor. Aradan daha bir saniye bile geçmeden, başka bir keskin nişancının tüfeğinden çıkan mermi askerin tam mevzilendiği yere isabet ediyor. Ölüm ile yaşam arasında kaldığını hisseden asker koşarak olay yerinden kaçıyor.

HUMUS HARABEYE DÖNDÜ

Öte yandan, Suriye'nin nüfus bakımından üçüncü büyük şehri Humus, Suriye Hava Kuvvetlerinin ağır bombardımanı sonucu büyük oranda tahrip oldu. Bir zamanlar içerisinde Sünni Müslümanlar, Aleviler ve Hristiyanları barındıran Humus, ağır bombardıman sonucu tanınamaz hale geldi.

Humus'un eski günlerine bir daha dönemeyeceğini ifade eden Mahmud El Kasım, "Humus şehrimiz Esad güçlerinin yoğun bombardımanına maruz kalmıştır. Humus'un tekrar eski geri günlerine dönmesine imkan vermiyorum, çünkü bu savaşın daha ne kadar süreceğini bilmiyoruz. Humus'ta taş üstüne taş bırakmadılar. Esad ve ordusuna yazıklar olsun" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suriye Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title