Haberler

Sancar ve Matur Bugün Felsefe Konferansı'nda

Ankara Barosu'nun Düzenlediği Felsefe Konferansları Devam Ediyor. Bu Yılın İlk Konferansında, Geçtiğimiz Hafta Prof. Dr. Fuat Keyman "Cumhuriyet, Demokrasi ve Kimlik" Başlığı Altında Cumhuriyet Tarihinin Modernleşme Sorunlarını Ele Alarak, Cumhuriyetin Demokratikleştirilmesi Gereğinin Altını Çizmişti.

Ankara Barosu’nun düzenlediği felsefe konferansları devam ediyor. Bu yılın ilk konferansında, geçtiğimiz hafta Prof. Dr. Fuat Keyman "Cumhuriyet, Demokrasi ve Kimlik" başlığı altında Cumhuriyet tarihinin modernleşme sorunlarını ele alarak, Cumhuriyetin demokratikleştirilmesi gereğinin altını çizmişti.

Bugün ikincisi gerçekleştirilecek olan konferansta A.Ü. Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mithat Sancar ve şair-yazar Bejan Matur "Birlikte yaşamanın Dili" başlıklı bir sunum yapacaklar. Ankara Barosu Felsefe Kulübü’nün her yıl ilkbahar ve sonbahar aylarında gerçekleştirdiği konferanslar cumartesi günleri saat 14.00’de Ihlamur sokak 1 numara adresindeki Staj Eğitim Merkezi’nin salonunda yapılıyor.

Konferanslara hukukçularla birlikte dileyen herkes izleyici ve tartışmacı olarak katılabiliyor. Bu dizinin son konferansı 27 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’de aynı yerde Ömer Laçiner’in "Kriz ve Çözülme" başlıklı sunumuyla gerçekleştirilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title