Haberler

Samsun'da Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Vatandaşlar Uyarıldı

Güncelleme:

Samsun'un Havza ilçesinde polis, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi. İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı ve ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, halkın yoğun bulunduğu noktalarda 2 bin kişiye hırsızlık ve dolandırıcılık konuları hakkında bilgi verildi ve broşür dağıtıldı. Vatandaşlara, kendisini polis, asker, savcı ya da kamu görevlisi olarak tanıtarak para ve altın isteyen kişilere itibar etmemeleri konusunda uyarı yapıldı.

Samsun'un Havza ilçesinde polis, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı ile ekiplerce ilçe merkezinde 4 ekip 12 personelle gerçekleştirilen çalışma sonucunda halkın yoğun bulunduğu noktalarda 2 bin kişiye hırsızlık ve dolandırıcılık konuları hakkında bilgi verilerek ve broşür dağıtıldı.

Çalışma çerçevesinde özellikle hırsızlık ve dolandırıcılık konularıyla ilgili kahvehaneler, muhtarlıklar, pazar yerleri, umuma açık iş yerleri ve parklarda vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmede, "Kendisini polis, asker, savcı ya da kamu görevlisi olarak tanıtarak para ve altın isteyen kişilere itibar etmeyin" uyarısı yapılarak, kimseye kimlik bilgisi, kart bilgisi ve şifresi verilmemesi gerektiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Balcı Samsun Havza Balcı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title