Haberler

Salihli ve Demirci'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Manisa’nın Salihli ve Demirci ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni başladı.

Manisa'nın Salihli ve Demirci ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreni başladı.

Salihli'de Atatürk Anıtı'ndaki törende, Kaymakamlık çelengini Kaymakam Turgut Çelenkoğlu sunarken, Binbaşı Kamil Karameşe Garnizon Komutanlığı çelengini, Belediye Başkanı Zeki Kayda da Salihli Belediyesi çelengini anıta sundu. Çelenk sunum töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu. Törene Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kamil Karameşe, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rahim Burak Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, belediye başkan yardımcıları, esnaf odası, kooperatif ve dernek başkanları ile siyasi parti temsilcileri, gaziler ve daire müdürleri katıldı

Demirci'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Manisa'nın Demirci ilçesinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Törene, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci Cumhuriyet Başsavcısı Barış Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Okan Doğan, Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı, siyasi partilerin ilçe başkanları, daire amirleri, okul müdürleri ile öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık ve belediye başkanlığı çelenklerinin sunulmasının saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Öte yandan kutlama programına 29 Ekim Pazar günü saat 09.30'da Kaymakamlık makamında, Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol tarafından tebriklerin kabulü ile devam edilecek. Ardından resmi geçit töreni Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Spor Tesisleri'nde yapılacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgut Çelenkoğlu 29 Ekim Politika Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title