Haberler

Reyhanlı İngiltere'deki Müslümanlardan, Suriye'deki Muhaliflere13 Ambulans İngiltere'deki...

İngiltere'de yaşayan Müslüman ve derneklerin katkılarıyla alınan 13 ambulans Suriye'ye gönderildi.4 dernek tarafından düzenlenen kampanya kapsamında İngiltere'deki müslümanların desteğiyle alınan ve içerisinde tibbi malzemeler ile ameliyat...

İngiltere'de yaşayan Müslüman ve derneklerin katkılarıyla alınan 13 ambulans Suriye'ye gönderildi.

4 dernek tarafından düzenlenen kampanya kapsamında İngiltere'deki müslümanların desteğiyle alınan ve içerisinde tibbi malzemeler ile ameliyat yapılabilecek donanım bulunan 13 ambulans Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparak Suriye'ye gitti. Kafile başkanları Dr. Münir Hakmi ve El Fatih İbrahim, ambulansları Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan geçerek Suriye Sınır Kapısı Bab- El Hava'da bulunan Özgür Suriye Ordusu elemanlarına teslim edeceklerini söyleyerek, 'Ambulanslar onlar aracılığı ile Şam, İdlib, Halep, Hama ve Lazkiye ile Deyrozzor' a gönderilerek hasta ve yaralıların hizmetinde kullanılacakö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cilvegözü Reyhanlı Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title