Haberler

PKK'nın Kaçırdığı Uzman Çavuş Lice Kaymakamlığı'nda

Güncelleme:

Diyarbakır'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından 27 Mayıs'ta kaçırılan uzman çavuş Lice Kaymakamlığı'na teslim edildi.

Diyarbakır'da PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri tarafından 27 Mayıs tarihinde kaçırılan uzman çavuşun serbest bırakılması için oluşturulan heyetin girişimleri sonuç verdi. İnsan Hakları Derneği (İHD) Diyarbakır Şube Başkanı Raci Bilici, BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, Diyarbakır Baro Başkan Yardımcısı Nihat Eren ve KEKS Dönem Sözcüsü Ramazan Kaval'dan oluşan heyet uzman çavuş İlhan Çalışkan'ı kırsaldan alarak Lice İlçe Kaymakamlığı'na teslim etti.

YETKİLİLERE TESLİM EDİLDİ

Heyet üyeleri kaçırılan uzman çavuşu aldıktan sonra Lice İlçe Hükümet Konağı'na getirdi. Heyet ve beraberindeki uzman çavuş ilçe kaymakamlığı binasına götürülerek yetkililere teslim edildi.

27 MAYIS'TA KAÇIRILMIŞTI

27 Mayıs tarihinde Diyarbakır-Bingöl karayolunu kapatarak eylem yapan PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, Hani-Lice ilçeleri yol ayrımında seyir halindeki bir aracı durdurarak, Amasya Merzifon ilçe nüfusuna kayıtlı İlhan Çalışkan'ı kaçırmıştı. Uzman çavuş Çalışkan'ın Mardin'in Derik ilçesinde görev yaptığı ve hastanede yatan kızını ziyaret için Diyarbakır üzerinden Erzurum'a giderken kaçırılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zübeyde Zümrüt Diyarbakır Lice Politika Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500

Yorumlar (36)

insanlık ölmedi ya:

sizin askeri polisi pkk koruyor korkma az insanlik ögretip gönderiyorlar sadece

24
41
yanıtYanıtla
Ekim@m.m:

Aynen katıliyorum

yanıt0
yanıt0
Ekim@m.m:

Aynen katıliyorum

yanıt0
yanıt0
mustafam@m.m:

Haddini bilmek kendini bilmektir hepimiz kardesiz eywallah ama 1 subay 2 astsubay 3 uzman j.cvs 4.uzman erbas Dogruya dogru

yanıt0
yanıt0
kürt oğlu kürt:

sizde aynısını bize yapıyosunuz böylesi size mıstehak

5
29
yanıtYanıtla
müco babam@m.m:

Şerefsiz

yanıt0
yanıt0
zzn:

allah askerlerimizi ve polisimizi korusun

22
5
yanıtYanıtla
BURASIHACIBABANINÇİFLİĞİDEĞİL:

BU ÜLKEDE RAHATLIKLA BÖLÜNME VE TERÖR OYUNU OYNAYAN MEYDANI BOŞ SANANLAR VARYA KÜRDİSTANCI AKP LİLER DAHİL BEŞİR HÜSEYİN ÇELİK HAKAN FİDAN BDP Lİ PEKAKACI YARATIKLAR ÖZELLİKLE MEDYANIN ÇIKARIPTA HALKTAN BİRİ GÖRÜNTÜSÜ VERDİĞİ SIRRI SÜREYYA DENİLEN ŞAKLABAN DAHİL EĞER BU ÜLKEDE BÖLÜNME NORMAL DEĞİLSE,EĞER BU ÜLKEYİ BÖLMEYE ÇALIŞMAK SUÇ DEĞİLSE BİŞEY DEMİYORUM AMA BU SUÇSA SİZİ İLERDE KİMSE TÜRK ADALETİNDEN KURTARAMAYACAK.ÖYLE SİLAH MİLAHLA TÜRK MİLLETİNİN İŞİ OLMAZ.SİLAHLA ÖLDÜREN KATLEDEN ASİMİLE OLDUK FAİLİ MEÇHUL DİYE YALAN UYDURUP ÜSTE ÇIKACAK HAYSİYETSİZ TÜRKMİLLETİNDEN ÇIKMAZ.O NEDENLE MEYDAN BOŞ AMA HERŞEY KAYITLI BUNU UNUTMAYIN.BU DÜNYADADA MEYDAN BOŞ AHİRETTE NASIL KAYITLIYSA TÜRK ADALETİDE BENZERİNİ YAŞATACAK SİZE

5
18
yanıtYanıtla
istanbul34m@m.m:

Sen bu yazdığına acaba sonradan yine acaba kendin inanıyormusun,daha 1 sene oldu olmadı Uluderede 40 kişi yanlışlıkla vuruldu faili bulunmadı bırak kaçakçıda olsa yanlışsa yanlıştır bumu silah ile işi olmayanlar yalan değil mi.. ulan madem faili meçhuller yoktu inkar edilen jitemi kuran benim diyen veli küçük değilmiydi bunun neresi yalan,Ayhan çarkın yapılan faili meçhulleri itiraf etti budamı yalan, ulan 80_90 larda Kürtçe değil uluorta konuşmak,fısıldasan suçtu, yetiyormu yaşın acaba budamı yalan, köylerin ismi zorla türkçeleştirildi daha yeni eski isimleri ile anılır oldu budamı yalan, bir pkk ile dediğine katılıyorum ordada sorarlar sana bay bilmiş ulan peki koca Türkiye Cumhuriyeti ordusu bir kaç binlik çapulcu diyerek küçümsedikleri örgütü 30 yılda gelmiş geçmiş mhp_refah_anap_dyp-vb hükümetlerle bitiremedi

yanıt0
yanıt0
YEŞİM TAŞLI:

BUNLAR NE SEVİMLİ TERÖR ÖRGÜTÜYMÜŞ BÖYLE, SABAH IŞİD AKŞAM PKK, ''SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI, GECELERİNİ TATLI OLSUN'' DERCESİNE ŞUNDAN BUNDAN İYİ HABERLER GÖNDERİYORLAR. ''SAĞLIK İYİDİR. ÜÇ ÖĞÜN YEMEK VERİYORUZ'' DİYE, DAHA HAKİM ÖNÜNE ÇIKMADAN, DÜNKÜ AMİRİNE KELEPÇE VURAN, NAZARETE ALINANI AVUKATI İLE GÖRÜŞTÜRMEYEN BİZİM POLİSE NEZAKET, PROSEDÜR DERSİ VERİP, ALAY MI EDİYORLAR NEDİR???

2
19
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title