Haberler

Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen grup alkol masasında Kadir Gecesi'ne dil uzattı! Tepki yağıyor

Güncelleme:

İslam aleminin en özel ve önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi, dün idrak edildi. Müslümanlar için manevi değeri olan bu gecede yapılan bir paylaşım ise büyük tepki çekti. Sosyal medyada paylaşılan bir karede, Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen bir grubun alkol masasında kadeh kaldırarak "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadelerini yazdığı görüldü.

Dün, İslam alemi için büyük bir önemi olan Kadir Gecesi tüm coşkusuyla idrak edildi. Müslümanlar, bu özel gece için cami ve mescitlere akın etti.

PEGASUS ÇALIŞANLARI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Manevi olarak İslam alemi için önem taşıyan bu gecede, sosyal medyada yapılan çirkin bir paylaşım ise pes dedirtti. Pegasus Hava Yolları çalışanları olduğu iddia edilen bir grup, alkol masasından bir fotoğraf paylaştı.

ALKOL MASASINI "KADİR GECESİ ÖZEL" DİYEREK PAYLAŞTILAR

Kadehlerin havaya kaldırıldığı kare, sosyal medyada "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleri ile paylaşıldı. Bu durum, sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı.

Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen grup alkol masasında Kadir Gecesi'ne dil uzattı! Tepki yağıyor

TEPKİ YAĞIYOR

Paylaşım sonrası kullanıcılar bunu yapanlar için harekete geçilmesi yönünde çağrı yaptı. Konu hakkında onlarca tweet atıldı. Ayrıca Pegasus'a da şahısların işlerine son verilmesi yönünde çağrı yaptılar. Öte yandan tepkilerin büyümesinin ardından fotoğraftaki şahıslar tek tek sosyal medya hesaplarını kapattı.

Tepkilerden bazıları:

Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen grup alkol masasına Kadir Gecesi'ne dil uzattı! Tepki yağıyor

Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen grup alkol masasına Kadir Gecesi'ne dil uzattı! Tepki yağıyor

Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen grup alkol masasına Kadir Gecesi'ne dil uzattı! Tepki yağıyor

Pegasus çalışanları olduğu iddia edilen grup alkol masasına Kadir Gecesi'ne dil uzattı! Tepki yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Pegasus Hava Yolları Kadir Gecesi Pegasus Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (111)

Cevap :

Dindarların zoruna gitmiş.

48
424
yanıtYanıtla
ali can:

mesele dindarlık değil senin gibi ukalalık yapıp karakteristik özelliği bozuk insanlara tepki vermek

yanıt148
yanıt14
ahmet :

dindarlara değil müslümanlara yapılan bir hareket bu her müslüman dinini yaşasın yaşamasın buna tepki gösterir

yanıt88
yanıt9
haksız mıyım:

insanların değerleridir dindarların değerleri. onlar da saygıyı hakediyor. rezillerden daha çok hem de

yanıt57
yanıt4
özgür:

insanları çalıştığı firma üzerinden vurmak nezaman bitecek. yesin içsinler ne var bunda. kime ne. isteyen isdiği şeklide neyi kutlamak isterse kutlar bence.

29
222
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Sen Pegasus un müdürümüsün.yesinler icsinler kendilerini bağlar,ama milletin inancıyla alay etmiyceksin güya kafalarına göre çok akıllılar sende öyle ama kendine gore

yanıt97
yanıt10
Fatih :

beyninle yaz, yoksa yazma!

yanıt57
yanıt20
Muhammed Çalışkan:

adam sana yes1n yemesin demiyor.bunu din ile dalga geçerek yapmasını eleştiriyor

yanıt89
yanıt6
mami miat:

Beynin örümcek mi bağlı zıkkımın kökünü ye hatta sende onlarla.ye iç, benim dinimin sizlere ihtiyacı yok hadsizlik yapıp dinime ve kutsallarimiza hakaret etmeyin

yanıt42
yanıt2
Sanane Adımdan :

adamalrın senede 2 uçağı düşüyor binmiyordum zaten birde bu olay oldu hiç binmem

yanıt21
yanıt1
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title