Haberler

Pandemi döneminde sanal festivale yoğun ilgi

Güncelleme:

PANDEMİ dönemimde sanal olarak düzenlenen müzik festivali sona erdi.

PANDEMİ dönemimde sanal olarak düzenlenen müzik festivali sona erdi. 5 gün süren ve Sertab Erener, MFÖ, Ceza, Athena ve Can Bonomo gibi ünlü isimlerin de sahne aldığı festivali toplam 200 bin kişi canlı izledi.

Koronavirüs nedeniyle, birçok festival ve etkinlik sanal ortama taşındı. Bu yılın ilk online müzik festivaline ilgi yoğun oldu. 5 gün süren festivalde Sertab Erener, Ceza, Can Bonomo, MFÖ, Manga, Pamela, Duman, Ceylan Ertem, Pentagram, Cem Adrian, Pinhani ve Fatma Turgut gibi isimler konser verdi. Konserleri toplamda 200 bin kişi canlı izledi.

Festivalin ilk gününde sahne alan Sertab Erener, "Bugün burada olabildiğimiz için çok mutluyum. Bu süreçte bu festivalin yapılıyor olması bir mucize. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

İkinci gün sahne alan Athena'nın vokalisti Gökhan Özoğuz da, "Bu zor zamanlarda böyle bir festival yapabilmek çok önemli." diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sertab Erener Can Bonomo Athena Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title