Haberler

Kocasını Kaybettikten Sonra Geçimini Simit Satarak Sağlıyor

Tekirdağ’da bir yıl önce eşini kaybeden Şükran Kılıç, geçimini simit satarak sağlıyor.

Tekirdağ'da bir yıl önce eşini kaybeden Şükran Kılıç, geçimini simit satarak sağlıyor.

Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa'da Hükümet Caddesi üzerinde yaz-kış demeden simit tezgahını açan Şükran Kılıç (46) eşini kaybettikten sonra geçimini sağlamak için ve psikolojik sorunlarından dolayı doktorunun topluma karışmasını istemesi sonucu simitçiliğe başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü de olsa bayram da olsa mecburen çalışacağını belirten Kılıç, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Bir yıldır simit satarak geçini sağlayan Kılıç, çocuklarının evli olduğunu, eşinden kalan aylık olmasına rağmen işini severek yaptığını belirterek, "Bir yıldan beri simitçilik yapıyorum. Erkeklerin yaptığı işi biz bayanlar daha temiz ve titiz şekilde yapıyoruz. Diyaloğumuz daha iyi. Halka hizmet ediyoruz. Karda, buzda, çamurda mücadele verip çalışıyoruz. Bence güzel bir iş. Biraz soğuk oluyor ama bayanlar tercihini bizden yana seçiyor. Bayan olarak seve seve bu işi yapıyorum. Çoğunlukla bayanlar tercih ediyor ama tabi ki erkekler de bizden simit alıyor. Ne kadar tatlı dil, güler yüz gösterirsen müşterin o kadar artıyor. Hayat müşterektir. Kadınlara çalıştıktan sonra her yerde iş var. Eşlerine destek olmaları lazım. Ben de eşimi bir yıl önce kaybettim. Biraz psikolojik tedavi gördüm. Doktor bana dışarı çık topluma karış dedi. Bende burayı tercih ettim ve sağlık buldum. Zevkli bir iş. Severek çalışıyorum" dedi.

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜNDE DE TEZGAHIMIN BAŞINDA OLACAĞIM"

Her gün tezgahını kurarak simit sattığını belirten Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de çalışacağını belirterek, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ben işimin başında tezgahımda çalışacağım. 8 Mart'ta olsa bayramda olsa çalışıyorum. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü buradan kutluyorum" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title