Haberler

Özcan Semt Pazarları Hakkında Konuştu: Zamanı Gelmişti

Güncelleme:

Keşan'ın ilk semt pazarı, Çamlıkent Cami arkasındaki Hüseyin Yazır Caddesi'nde kuruldu.

Keşan Belediyesi, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarları Odası ile Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası'nın işbirliğinde hayata geçirilmesi planlanan semt pazarlarında mutlu sona ulaşıldı ve ilk semt pazarı 25 Nisan 2013 Perşembe günü açıldı.

İlk gün esnafa yardımcı olan Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İbrahim Aldanmaz ile Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İsmail Yüksel, semt pazarlarının hem esnafa hem de Keşan halkına hayırlı olmasını diledi.

Semt pazarını Pazaryeri Komisyonu Başkanı ve Keşan Belediye Meclisi Üyesi Yılmaz Karataşoğlu ile gezerek hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet eden Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, "Keşan'da ilk defa semt pazarlarını açıyoruz. Zamanı gelmişti artık. Pazaryeri projesini hayata geçirmeye başladığımızda bu ihtiyaç iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı ve şimdi kurulmasının tam zamanı. Esnafımızın da bu konuda talebi vardı. İlk hafta olduğu için hem esnaf hem de vatandaş için biraz alışma süresine ihtiyacımız olacak. Diğer bölgemizdeki semt pazarını da salı gününden itibaren hizmete sokacağız ve bu pazarlar yavaş yavaş oturacak. Her iki taraftan da olumlu tepkiler almak sevindirici." dedi.

Semt Pazarı'nda alışveriş yapan bölge sakinleri de Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'a semt pazarlarını hayata geçirdiği için teşekkür etti.

Semt pazarları perşembe günleri Çamlıkent Cami arkasındaki Hüseyin Yazır Caddesi'nde, salı günleri ise Aşağı Zaferiye Mahallesi Ahmet Gücüyener Caddesi'nde Toprak Mahsulleri Ofisi binalarının bulunduğu alanda kurulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Yüksel Mehmet Özcan Yazır Keşan Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title