Haberler

Otomobille çarpışan 3 tekerli motosikletteki 2 kişi ağır yaralandı

Güncelleme:

ÇORUM'un Osmancık ilçesinde otomobille çarpışan 3 tekerli motosikletteki 2 kişi, ağır yaralandı. Kaza, Osmancık ilçesi Çorum Caddesi Otobüs Terminali önünde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine 112 ambulans ve polis ekipleri geldi. Durumu ağır olan Dursun Danacı buradan da Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücü Akın Ö. ise gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ÇORUM'un Osmancık ilçesinde otomobille çarpışan 3 tekerli motosikletteki 2 kişi, ağır yaralandı.

Kaza, Osmancık ilçesi Çorum Caddesi Otobüs Terminali önünde meydana geldi. Çorum yönüne giden Akın Ö. yönetimindeki 19 ABU 969 plakalı otomobil, aynı yöne giden 19 ABA 989 plakalı 3 tekerlekli motosikletle çarpıştı. Devrilen motosikletteki Dursun Danacı (69) ile Yakup Doğan (61) ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine 112 ambulans ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Dursun Danacı buradan da Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sürücü Akın Ö. ise gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hitit Üniversitesi İnceleme Osmancık Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title