Haberler

Otomobilin Camını Kırıp 15 Bin Liralık Altını Çaldılar

Adana’da hırsızlar, bulvar üzerinde park halinde bulunan bir iş adamına ait otomobilde bulunan 15 bin lira değerindeki altını çalarak kaçtı.

Adana'da hırsızlar, bulvar üzerinde park halinde bulunan bir iş adamına ait otomobilde bulunan 15 bin lira değerindeki altını çalarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, işadamı İsa Aslan, iş için Gaziantep'e gitmek için yola çıktı. Yanında götürdüğü 15 bin lira değerindeki altını el freninin yanına koyan Aslan, Turgut Özal Bulvarı üzerinden geçerken alacaklı olduğu bir iş yerine uğradı. Aslan, buradan alacağını tahsil ettikten sonra tekrar otomobiline döndüğünde ön camın kırık olduğunu fark etti. Altınlarının da çalındığını fark eden Aslan durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, camı kıran şüphelilerin bir otomobil ile olay yerinden kaçtığını belirledi.

Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsa Aslan Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title