Haberler

Ortadoğu Toplantısı

AK Parti Genel Merkezi Dış İlişkiler Başkanlığı Tarafından 15-17 Mart Tarihlerinde Antalya'da Düzenlenen "Ortadoğu'da Çatışmanın Maliyeti" Konulu Uluslararası Toplantının Katılımcıları, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Verdiği Kapanış Yemeğinde Bir Araya Geldi.

AK Parti Genel Merkezi Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından 15-17 Mart tarihlerinde Antalya'da düzenlenen "Ortadoğu'da Çatışmanın Maliyeti" konulu uluslararası toplantının katılımcıları, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in verdiği kapanış yemeğinde bir araya geldi.

Hindistan'ın en büyük düşünce kuruluşu Stratejik Öngörü Grubu ile düzenlenen toplantıya AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ev sahipliği yaptı. Ortadoğu ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden parlamenter, akademisyen ve diplomatları Antalya'da ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katılımcılara kapanış yemeği verdi. Başkan Türel, konuklarına yaptığı konuşmada, Antalya hakkında bilgi verdi. Antalya'nın geçen yıl 8 milyon turist ağırladığını belirten Türel, bu yıl sayının 9 milyona ulaşmasını beklediğini söyledi. Antalya'nın her yıl çeşitli ülkelerden misafir ağırladığını anlatan Türel, konuklarını başka bir zaman yine Antalya'da görmekten mutluluk duyacağını belirtti.

Stratejik Öngörü Grubu Başkanı Sundeep Waslekar da Başkan Türel ile Madrit'te tanıştığını hatırlattı ve kendisinden çok sıcak bir elektrik aldığını belirtti. Başkan Türel ile yeniden karşılaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Waslekar, Başkan Türel'e, kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Kapanış yemeğine Ürdün, Lübnan, Filistin, Kuveyt, Katar, Irak, Mısır, İsrail, İsveç, Norveç, İsviçre, Hindistan gibi ülkelerden gelen akademisyen, parlamenter ve diplomatlar ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, Dışişleri eski Bakanı Yaşar Yakış, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden akademisyenler katıldı.

(SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title