Haberler

Ordu'da tünel çıkışında yol çöktü! Yaklaşıp aşağıya bakanlar gözlerine inanamıyor

Güncelleme:

Karadeniz Bölgesi'nde sel ve heyelan felaketiyle mücadele sürüyor. Ordu'da sağanak nedeniyle, Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun tünel çıkışında yol çöktü. Asfalt zeminin çökerek dereye uçma anları, kameraya yansıdı.

Ordu'da 3 gün boyunca devam eden sağanak nedeniyle, Karadeniz- Akdeniz Yolu'nun Mesudiye ilçesindeki etabında tünel çıkışında yol çöktü.

YOĞUN SU AKIŞINA DAYANAMADI

Yaklaşık 50 ili dolaylı yoldan ilgilendiren Karadeniz- Akdeniz yolunun Ordu etabında sağanak nedeniyle dün heyelanlar meydana geldi. Ordu'dan Akdeniz'e ulaşımı sağlayan yol üzerinde, Mesudiye ilçesi sınırında bulunan Darıcabaşı Tüneli mevkiinde Çağlayan Deresi'nin menfezleri, yoğun su akışına dayanamayarak çöktü. Ardından da asfalt zeminde de çökme meydana geldi. Bunun üzerine yol iki yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

ZEMİNİN DEREYE UÇTUĞU ANLAR KAMERADADA

Öte yandan menfez ve yolun çökme anı o esnada bölgede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, asfalt zeminin çökerek dereye uçma anları yer aldı. Ekipler yolu çift taraflı olarak ulaşıma kapatırken bölgede hızlı bir şekilde çalışma başlatılacağı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Bölgesi Karadeniz Akdeniz Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

serkan kesgin:

Yolun altında yapılan kanal çökmüş gibi. Atalarımız meriç nehrine dayanan köprü yapmış, günümüzde yağmur suyuna dayanan kanal yapamıyoruz

385
5
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Aynen öyle devlette kimin yaptığı yazıyordur

yanıt1
yanıt0
Doğuş:

Aslında hepsi dekor amaçlı. Hiçmi zemin etüdü yaptırmadın.

227
16
yanıtYanıtla
Jesy:

Dogaya kimse karsi koyamaz boyle seyler japonyada da oluyor avrupada da....bakın yurtdışındaki heyelan ve sel haberlerine

63
171
yanıtYanıtla
Sencer:

Doğa herzman geri alır verdiğini iyi olmuş

97
127
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Doğa zayıfı af etmez burda köprü zayıf yapılmış

yanıt2
yanıt0
Bülent Duman:

bundan sonra doğaya dafazla saygılı olalım.insan doğadan güçlü değildir.

204
16
yanıtYanıtla
mahmut:

Dünyanın en iyi yolunu da yapsan Doğal afete karşı koyamazsın

52
160
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

özellikle bakış açısı trolca olursa söylediğin sözler doğru olabilir bu olay ankara istanbul izmirde olsaydı trol kardeşlerimin söyleyeceği sözleri hayal bile edemiyorum

yanıt59
yanıt5
Fırat Türk:

Kardeş gözünle izlemiyormusun çok dandik bir beton kanal yapmislar

yanıt2
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title