Haberler

Operasyonun Ardından 9 İstihbaratçı Ortadan Kayboldu

Güncelleme:

"Sahte isimlerle yasa dışı dinleme" operasyonunda, eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da arasında bulunduğu 9 istihbaratçı polis ortadan kayboldu.

Önceki gece sahur vakti Emniyet'e İstanbul merkezli dev bir operasyon yapıldı. 115 gözaltı kararı çıkarıldı, emniyetin üst düzey kadrolarında görev yapmış eski emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu 100 polis gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyonda zanlılar hakkında, hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs, casusluk, yasadışı dinleme, görevi kötüye kullanma gibi çok sayıda suçlama var.

PEK ÇOK İSİM GÖZALTINA ALINDI, 9 İSTİHBARATÇI POLİS ORTADAN KAYBOLDU

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü'ndeki "sahte isimlerle yasadışı dinleme" operasyonunda, eski şube müdürü Ali Fuat Yılmazer'in de arasında bulunduğu pek çok emniyet görevlisi yakalanırken, aralarında eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da arasında bulunduğu 9 istihbaratçı polis ortadan kayboldu. Polis yurtdışına kaçma ihtimaline karşı önlem aldı.

BULUNABİLECEKLERİ TÜM ADRESLERİ ARADILAR

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul merkezli 15 ilde düzenlediği operasyonda 32 istihbaratçı polisi yakaladı.

Emniyet Müdürleri Erol Demirhan, Mehmet Yılmaz, Ahmet Öztürk, Halil Karakuzu, Emniyet Amirleri Murat Hamarat, İsmail Aslan, Ali İkli, Başkomiserler İkbal Kayaduman ve Fatih Tezcan adresleri ve bulunabilecekleri tüm adreslerde bulunamadı.

EMNİYET, KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI ÖNLEM ALDI

Emniyet, yurtdışına kaçma ihtimallerine karşı sınır kapılarında önlem aldı. Ankara'da yaşayan eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan'ın Ankara'dan İstanbul'a teslim olmaya gidiyorum diyerek ayrıldığı ancak halen teslim olmadığı belirtildi.

Demirhan'ın cep telefonlarının da kapalı olduğu ifade edildi. Soruşturmanın hedefindeki polislerin 2008-2012 yılları arasında siyasetçi, iş adamı, emniyet müdürleri, sanatçıların da arasında bulunduğu 250 kişiyi sahte isimlerle yasa dışı dinledikleri iddia ediliyor. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ali Fuat Yılmazer Erol Demirhan Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500

Yorumlar (11)

MELEK:

Ey paralelciler devletin kanadını kırmak sizin ne haddinize .Gidin Size Israille ABD kucak acar merak etmeyin ..Filistin de göz yaşı dökülüyor , çocuklar ölüyor , niye pensilvanya kınayamıyor ISRAIL İ . Durum anlaşılmıştır.

20
18
yanıtYanıtla
Kenan:

adam sucsuz o yüzden kaciyor herhalde :) chpliler yorum!

19
19
yanıtYanıtla
resulpmarketng@gmail.com:

kenan sen biraz yaklaşsana bişi denicem , olum nedir chp den alıp veremediğin chp mi iktidar yoksa sizin müslüman görünümlü hırsızlarmı !!! yaran varki chp den heryerde aynı şeyi yazıyorsun troll

yanıt0
yanıt0
cm:

arkadaşlar bu cemaatin pisliğini anlamak için hanefi avcıyı dınlemek yeterlıdır.adam 2010 yılında bugun olan tum hersyeı onceden gorup anlattıgı ıcın sahte delıllerle ıcerı atıldı ve cemaate karsı olan herkes uydurma delılelrle zmanında ıcerı atıldı.

27
9
yanıtYanıtla
sinanpmarketng@gmail.com:

EVET ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN 12 YIL BOYUNCA AKP İLE CEMAAT BİRLİKTE YAPTI BU İŞLERİ , ŞİMDİ ORTAKLIK BİTTİ KARŞILIKLI KİRLİ ÇAMAŞIRLAR DÖKÜLMEYE BAŞLADI YANİ EKLEMEN GEREKEN R.T.E VE AKP DE TEMİZ DEĞİL

yanıt0
yanıt0
KRİTİK:

Tutuklama bir suç sonucu olsa insan gidip teslim olur.Baştan sona kurgu olan bir isnat için teslim olmak zevzeklitir. Üstelik bu adamlar neyi dilemiş ? Yolsuzluk yapanları. Yolsuzluk yapanlar siz bizi nası dinlersiniz diye adamları tutukluyor.KIYAMET KOPACAK YAHU!

19
16
yanıtYanıtla
şeytan:

ya şu akp li arkadaşlara seslenicem. sizin başkan değilmi bu adamlarla bir olup paşalara operasyon yaptı. o zaman bunlar destan yazıyorduda şimdimi parelelci oldu. olay şudur öküz öldü ortaklık bozuldu bu kadar net..

18
5
yanıtYanıtla
leyla:

öküze ortak sen oldun şimdi işte chp mhp ortak oldunuz. daha dün küfür ederdiniz okyanus ötesi diye. hadi biz yanlıştan döndük peki si,z nereye döndünüz sen ona bak. şimdi kanka oldunuz adayınız bile pensilvanya emirli. şaşkınnnn

6
6
yanıtYanıtla
ali:

it dalaşı....aşağı mahalle ile yukarı mahalle.....görelim bakalım niceolur...

5
6
yanıtYanıtla
ankara merkezİ:

he bulursunuz adamlar sizin yanı başınızda haberiniz yok !!!

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title