Haberler

Öğrencilerden Unilever'den Ziyaret

Güncelleme:

Unilever Türkiye, Wharton Executive'de MBA yapan üst düzey yöneticileri ağırladı

Amerika'nın en saygın eğitim kurumları arasında yer alan University of Pennsylvania bünyesindeki dünyanın ilk işletme okulu olan Wharton Executive MBA öğrencileri dünyanın en büyük hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden Unilever'i ziyaret etti.

Unilever'i yakından tanımak, hızlı tüketim ürünleri sektörünü incelemek ve Türkiye pazarının nabzını tutmak amacıyla Unilever'i ziyaret eden, 2012 Financial Times sıralamasına göre dünyanın ilk 3 İşletme Yüksek Lisans Programı'ndan biri olan, Wharton Executive MBA öğrencileri kişisel ve mesleki gelişimleri için önemli bir adım attı.

Unilever Türkiye Satış ve Müşteri Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda Cem Tarık Yüksel Unilever'i tanıtan ve şirket politikalarını içeren bir sunum yaparken, aralarında üst düzey yöneticiler bulunan Wharton Executive MBA öğrencileri Cem Tarık Yüksel'e ilgi çekici sorular yöneltti.

Daha çok Unilever'in Türkiye'deki büyüme stratejisi, Unilever Türkiye'nin bölgedeki yönetim üssü olması ve sürdürülebilirlik odağı gibi konulara yoğunlaşarak sorular yönelten öğrenciler, Unilever yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Wharton Executive MBA öğrencileri keyifli geçen organizasyonun sonunda dünyanın en büyük hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden birini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunabilme fırsatının kendileri için çok büyük önem taşıdığını ve organizasyonun bir parçası olmalarından mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cem Tarık Yüksel Unilever Türkiye Unilever Times Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title