Haberler

Öğrenciler Babaları ile Bir Günün Tadını Çıkardı

Güncelleme:

Hilal Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu velileri ve öğrencileriyle projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Öğrencilerin performanslarını, velilerin ilgilerini daha da artırmak için çalışmalarını sürdüren Hilal Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu titizlikle üzerinde çalıştığı "BABAMLA BİR GÜN" projesini Gaziantep Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan program, hep beraber yapılan kahvaltıyla yüzleri güldürmeye başladı. Kahvaltının ardından program dâhilinde otobüslerle hayvanat bahçesine hareket edildi ve yaklaşık 3 saatlik bir gezinti yapıldı. Bu gezintide velilerle ve öğrencilerle birçoğu ilk defa bazı hayvanları canlı olarak karşılarında gördüler. Yorucu ama bir o kadar tatlı gezintinin ardından yemek yemeye geçildi. Yemekte Gaziantep Milletvekili Halil MAZICIOĞLU da, Hilal Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulunu, bu güzel günde yalnız bırakmadı.

Etkinlikte Katılan Halil Mazıcıoğlu öğrenciler ve veliler ile teker teker ilgilenip bu çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Halil BAHAR ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Hep beraber yenilen yemekten sonra etkinliğe katkı sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tüm öğrencilerimize hediyeler dağıttı. Projemizin finalinde Gezegen evi ziyaret edildi.

Babamla bir gün projesine katılan veli ve öğrenciler birlikte zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Mazıcıoğlu Hilal Doğan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title