Haberler

Nurşen Mazıcı: Merkez Sağın Allah'ı Paradır

Güncelleme:

CNN Türk'te açıklamalar yapan Prof. Dr. Nurşen Mazıcı, merkez sağ seçmeninin paraya odaklı hareket ettiğini söyleyerek ağır hakaretler etti.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Nurşen Mazıcı, "Siyaset ahlakı en zayıf olan kesimi merkez sağdır. Onların Allah'ı, kitabı, mezhebi, dini her şeyi paradır." dedi.

CNN Türk'te Akif Beki'nin sunduğu Baştan Sona programında Nurşen Mazıcı, merkez sağ seçmenine ağır hakaretler etti.

İşte Mazıcı'nın o açıklamaları:

AKP devleti güçlendirmeye çalışıyor, birey hak ve özgürlükleri üzerinden gitmiyor. Başörtüsüyle bir yere girme sorununu çözmüş olmak, temel hak ve özgürlüklerini verme anlamına da gelmiyor tek başına.

AKP'YE OY VERENLER SAMİMİ

AKP'ye oy veren, en sahtekarlar, eğitimi daha düşük olan, gelir durumu daha düşük düzeyde olanlar değil. Onların çok samimi olduğunu da biliyorum. Türkiye'nin siyaset ahlakı en zayıf olan kesimi merkez sağdır. AKP'yi bu seçimde tekrar yükselten merkez sağ oldu. Önce merkez sağ kendini toplasın.

PARA NEREDEYSE ORAYA DÖNERLER

Merkez sağ böyledir, para neredeyse onlar oraya dönerler. Bütün seçimleri manipüle ederler. Askeri darbe olduğunda askeri darbeyi desteklediler, laikliği gözardı ettiler. Şimdi bakıyorsunuz, İslamcı bir parti olan AKP'yi destekliyorlar. Yarın komünist partisi gelse, çıkarlarını orada görse, merkez sağ oraya da verir. Onların Allah'ı, kitabı, mezhebi, dini her şeyi paradır.

AKİF BEKİ'DEN MAZICI'YI SORU: YANLIŞ MI BU?

Merkez sağ ile ilgili aşağılayan sözlerini "para neredeyse oraya oy verirler, ekonomik istikrarın sürebileceği yere oy verirler" ifadeleriyle sürdürmek isteyen Mazıcı'ya Akif Beki'den çarpıcı bir soru geldi. Beki, "yanlış mı bu" dedi. Mazıcı ise durumu şöyle toparlamaya çalıştı: "Yanlış ya da doğru demiyorum ben. "Benim kimliğim de tanınsın" diyen seçmenin oranı yüzde 25'i geçmiyor. 43'e kadar çıkan, dinle falan hiç ilgisi olmayan, sadece ekonomik istikrarsızlık olmasın diye veren merkez sağ diyorum. Bunlar da dindar bir kitle değil."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Marmara Üniversitesi Nurşen Mazıcı Akif Beki Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (45)

sakaryalıerguckaucuk@hotmail.com:

SENİ ADAM DİYE ORAYA ÇIKARAN KANAL BAŞKA CİDDİ İNSAN BULAMAMIŞMI

16
18
yanıtYanıtla
BABA MUSTOmusty0260@hotmail.com:

doğru söze nedenir.varsa pulun onlar kulun yoksa pulun yok olun.

16
8
yanıtYanıtla
ayhannesih-16@hotmail.com:

musto yaşın kaç bilmiyorum ama parası yok diye hastaneden cenazesini alamayanlar vardı parası yok diye kapı önlerinde bekletilip hastane hastane dolaşanlar vardı yaşın büyükse hatırla

yanıt0
yanıt0
sonerezueda@yahoo.com:

Herkes senin gibi ayda 7 bin kazanip 500 bin liralik evde oturmuyor hanimefendi lülkse kaliteli sagliga kaliteli yasama hakki bugüne kadar sizdeydi bu akp olayi degil sen bunu anlayamayacak kadar toplumdan kopuk yasiyosun

14
7
yanıtYanıtla
VATANDAQŞinfo@yahoo.comm:

ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ. YALOVA / SUBAŞI BELDESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI CHP DE İDİ. GEÇEN SEÇİM ÖNCESİ DEPREM SONRASI YAPILAN KONUTLARDA YAŞAYANLARA PARA KÜÇÜK ALTIN ERZAK KOLİLERİ DAĞITILARAK OYLAR SATIN ALINDI. BİLİNÇLİ SUBAŞI MERKEZ MAHALLESİ OYLARI EZİCİ BİR ŞEKİLDE CHP YE ÇIKTI YANİ OYLAR SATILMADI. ANCAK DAHA DAR GELİRLİ OLAN KALICI KONUTLARDA SATILMIŞ OYLAR NEDENİ İLE AKP 60 OY FARKI İLE SEÇİMİ SATIN ALDI. PROPAGANDA ÇALIŞMALARINDA CHP EKİBİ HEMEN HER KAPIYI ÇALDIĞINDA NE GETİRDİNİZ DİYE KARŞILANDI. HOCAM DİLİNE SAĞLIK.

11
10
yanıtYanıtla
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

KENDILERINI BU DEVLETIN SAHIBI SANANLARIN ANLAYAMADIKLARI SEBEP SU. YILLARDIR ISTISMAR EDEREK SOMURDUKLERI VAROSLAR SIYASETIN VE PARANIN DUMENINE GECTI O KADAR.KABULLENEBILMELERI ZAMAN ALACAK.

19
1
yanıtYanıtla
ONURMKAS@KK.COM:

TAMAM ABİ VAROŞLAR CAHİLLER YÖNETSİN YANİ HALKI NE GÜZEL MANTIK YA BOŞUNA OKUYOR O ZAMAN MİLLET AKPLİ OLSUN HAYATI KEBAB YAŞASIN YA DA CEMAATE GİRSİN ZENGİN OLSUN BU ZİHİN OLDUKTAN SONRA BATIYI EP 50 SENE GERİDEN TAKİP EDERİZ BİZ.

yanıt0
yanıt0
İŞTE BU YÜZDEN SOLCUYUMMKS@KK.COM:

AYNEN ÖYLE SAĞ KESİMİN DİNİ İMANI PARADIR BAŞIMDAN GEÇEN BİR HADİSEYİ ANLATACAĞIM. AKRABAM KENDİSİ 5. DEFA HACIYA GİDECEK VE GİDERKEN HELALLİK İSTİYOR BİZDEN BEN DEDİM Kİ HAKKIMI HELAL ETMEM NİYE DEDİ BAK DEDİM AMCANIN OĞLUNUN DURUMU KÖTÜ YAŞI 35 E GELMİŞ MADDİ NEDENLERDEN DOLAYI EVLENEMİYOR GEL ONU EVLENDİR DAHA ÇOK SEVAP DEDİM O DA OLUR İNŞ DEYİP KAPATTI KONUYU HACIYA GİTTİ SAĞ KESİM BÖYLEDİR TÜRKİYEDE DİNİ İMANI PARADIR BİRDE GÖSTERİŞ.

11
9
yanıtYanıtla
mustafamberksls@gmail.com:

Parasi cok zaten hanimefendinin umrumdami fakirin hali. Kalbsiz.

11
8
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

HAY BU SAĞI İCAT EDENİN DİN İMAN DER DOLARI KAMYONLA GÖTÜRÜR. AĞZINA SAĞLIK MAZICI

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title