Haberler

Nt Mağazaları'ndan Özel Hediye

NT Mağazaları Kadir Gecesine Özel 4 Bin Kur'an-ı Kerim'i İhtiyaç Sahiplerine Hediye Edecek.

Ramazan ayının 27. gecesinde idrak edilen, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) ilk ayet "Oku" emrine muhatap olduğu gece olan ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi 5 Eylül Pazar akşamı idrak edilecek. Bu vesileyle Kur'an-ı Kerim'in indirilişinin 1400. yılı tüm İslam alemince ibadetler ve dualarla yad edilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur'an-ı Kerim'in indirilişinin 1400. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere NT Mağazaları da ortak oldu. NT Mağazaları şubeleri aracılığıyla maddi imkanı olmayan kişilere hediye edilmesi amacıyla Kur'an-ı Kerim'leri yaz Kur'an kursu öğrencilerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. NT Mağazaları bu kampanyanın son adımı olarak Türkiye'de ve yurtdışında bulunan 111 mağazasında Kadir Gecesi olan 5 Eylül 2010 Pazar günü mağazalarından maddi imkanı bulunmayan kişilere hayırseverler tarafından hediye edilen Kur'an-ı Kerim'leri dağıtacak. NT Mağazaları'nda düzenlenecek programla toplam 4 bin Kur'an-ı Kerim nazil olmaya başlandığı gece olan Kadir Gecesi'nin idrak edileceği gün hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title