Haberler

Nt E-Satışta Da Zirveye Koşuyornt

NT Mağazaları www.nt.com.tr Web Sitesi Üzerinden Müşterilerine Bol Çeşit Ve Güvenli Alışveriş İmkanı Sunuyor.

Mağazaları toplam 111 şubesinde müşterilerine sunduğu hizmet kalitesiyle elde ettiği Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından verilen "2010 Yılı Altın Markası" ödülü ile tescillediği başarısını online satış alanında da sürdürüyor.

Online satış işlem hacmi gün geçtikçe ülkemizde artış gösteriyor. Özellikle kredi kartı kullanım oranlarının ülkemizde hızla artmasıyla internet satışları doğrudan etkileniyor. Geçen dönemlerde en çok karşılaşılan sıkıntılardan birisi, kredi kartlarının internet üzerinden kullanılmasının güvenli olmadığı yönünde kaygılardan ibaretti. Ancak gün geçtikçe tüketicilerin kredi kartı kullanımı konusunda daha bilinçli davranmaları ve firmaların aldığı güvenlik önlemleri sayesinde bu kaygıları zamanla azaldı. NT Mağazaları bu konuda teknolojik gelişmeleri takip ederek, bilgi ve kredi kartları güvenliği konusunda gerekli önlemleri üst düzeyde alarak müşterilerinin mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

NT Mağazaları bu çalışmaların neticesinde www.nt.com.tr üzerinden satışlarda geçen yıla göre siteyi ziyaret eden yeni üye katılımı ve aylık kesilen fatura sayısında % 100'ün üzerinde artış sağladı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan NT e-satış birimi özellikle müşterilerin alışkın olmadıkları internet satışları konusunda tüketicinin ihtiyaçlarını en hızlı ve kısa sürede karşılamayı ve memnuniyetin sağlanmasına yönelik çalışmalar öncelikli hedefleri arasında gösteriyor. www.nt.com.tr web sitesinden yapılan alışverişlerde banka kartı, kredi kartı, havale / eft ve Sürat Kargo ile kapıda ödeme seçenekleri müşterilere sunuluyor.

NT Mağazaları Kurumsal İletişim Müdürü Arif Özel e-satış web sitelerinin önümüzdeki aydan itibaren yeni yüzüyle müşterilerine hizmet sunacağı müjdesini veriyor. Özel yeni tasarlanan web sitesiyle alışverişin daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşeceğini ve kitap konusunda müşterileri bilinçlendirmeye yönelik bölümlerin de siteye eklenerek ziyaretçilerin bilinçli bir şekilde alışveriş yapmalarına imkan sağlayacağını belirtiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title